Άνταμ Τζανετόπουλος: Από τη Νίκη Βόλου στη Super League

Ο Έλληνας σέντερ μπακ είχε μία “ταλαιπωρημένη” ποδοσφαιρική καριέρα αλλά τελικά βρήκε την “Ιθάκη” του στην ομάδα της Λαμίας.

Πριν αναφέρουμε την ποδοσφαιρική σταδιοδρομία του Άνταμ, αξίζει να πούμε λίγα πράγματα για αυτόν. Γεννημένος στις 10 Φεβρουαρίου 1995 και συγκεκριμένα στην περιοχή του Βόλου, αγωνίζεται σε δύο θέσεις. Κυρίως ως κεντρικός αμυντικός, αλλά υπήρχαν και στιγμές που είχε αγωνιστεί ως αμυντικό χαφ.

Η αρχή

Η αφετηρία για την καριέρα του διεθνή ποδοσφαιριστή ήταν η Νίκη Βόλου. Έτσι λοιπόν, το 2012 αγωνίστηκε στην ομάδα της Θεσσαλίας για μόλις έναν χρόνο. Οι καλές του εμφανίσεις, είχαν ως αποτέλεσμα να κεντρίσουν το ενδιαφέρον μίας από τις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας μας, της ΑΕΚ. Από εκεί και έπειτα ήλπιζε πως η καριέρα του θα απογειωθεί. Ωστόσο οι εμφανίσεις του δεν ανταποκρίθηκαν και τόσο στις προσδοκίες. Η Ένωση, μετά από 4 χρόνια, αναγκάστηκε να τον δώσει ως δανεικό στην ομάδα του Ηρακλή.

Ο Ηρακλής και η επιστροφή του στην Ένωση

Το 2017 λοιπόν αγωνίστηκε στην Θεσσαλονίκη. Μόλις σε 17 εμφανίσεις τράβηξε ξανά όλα τα βλέμματα πάνω του. Θύμισε σε όλους για ποιον λόγο η ομάδα της Αθήνας τον επέλεξε. Η θητεία του στον Ηρακλή κράτησε λίγο και μετά από 6 μήνες επέστρεψε στην ΑΕΚ. Παρά την καλή σεζόν του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, για ακόμη μία φορά δεν παρέμεινε αρκετό καιρό στην Ένωση. Έτσι αποχώρησε ως ελεύθερος για τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Η αναγέννησή του

Όπως και στον Ηρακλή, έτσι και στον Απόλλωνα η στάση του ήταν μικρή. Το καλοκαίρι του 2018 αφίχθη στη Ριζούπολη και αποχώρησε για τη Λαμία τον Ιανουάριο του 2019 ως ελεύθερος. Θα έλεγε κανείς πως εκεί “ταίριαξε γάντι”. Από το 2019 μέχρι και σήμερα αγωνίζεται στη Λαμία. Μετρά 100 συμμετοχές με 2 γκολ. Μόλις εγκαταστάθηκε στην ομάδα της Φθιώτιδας, απέκτησε τον ρόλο του βασικού. Ο διεθνής σέντερ μπακ είναι ένας από τους κύριους λόγους, που η Λαμία βρίσκεται τόσο ψηλά στην βαθμολογικό πίνακα. Ας ευχηθούμε λοιπόν να συνεχίσει να πραγματοποιεί τα όνειρα του με την ομάδα της Λαμίας!

ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ;

Κορυφαία Άρθρα

YouTube Videos

Βρείτε Μας Στα Social

Facebook Feed

@2023 - All Right Reserved. Designed and Developed by ilirium