Μαθημένος στα δύσκολα!

Ένα από τα πιο αμφίρροπά καλοκαίρια του έζησε φέτος ο Εργοτέλης, αφού ο μεγαλομέτοχος της ομάδας αδυνατούσε να συνεχίσει στην ηγεσία του συλλόγου, με αποτέλεσμα οι Κρητικοί να έχουν μπει σε περιπέτειες εύρεσης νέας διοίκησης και πόρων που θα βοηθήσουν να καλυφθούν οι υποχρεώσεις της ομάδας.

Οι προσπάθειες που έγιναν το καλοκαίρι δεν καρποφόρησαν και οι προσδοκίες για τη συμμετοχή των «κιτρινόμαυρων» στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής έπεσαν στο κενό.

Ο Εργοτέλης ανακοίνωσε πρόσφατα πως δεν προτίθεται να συμμετάσχει τόσο στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, όπου τα προηγούμενα χρόνια πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις, όσο και στο κύπελλο Ελλάδας αποχαιρετώντας το θεσμό.

Πλέον, οι «κιτρινόμαυροι» καλούνται να αποφασίσουν για το μέλλον τους, δηλαδή για την συμμετοχή τους είτε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής είτε στο τοπικό Ηρακλείου. Η απόφαση δυσαρεστεί τους φιλάθλους του, όπως και τους ουδέτερους, καθώς ο Εργοτέλης προσέφερε αρκετά τα προηγούμενα ένδοξα χρόνια του στις μεγάλες κατηγορίες. Και φυσικά, η στήριξη των «Ντάλτονς» όπως και των υπόλοιπων φίλων της ομάδας είναι δεδομένη.

Οι Κρητικοί θα πρέπει να εκμεταλλευτούν δύο σημαντικούς, ακόμα, παράγοντες οι οποίοι θα τον βοηθήσουν να επανέλθει σύντομα στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Ο πρώτος είναι σίγουρα οι ακαδημίες του. Ο Εργοτέλης έχει καταφέρει με σωστή οργάνωση και διάθεση να δημιουργήσει ένα καλό κλίμα στις ακαδημίες του και να τροφοδοτήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο με σημαντικούς ποδοσφαιριστές, όπως ο Καρέλης και ο Μπουχαλάκης.

Ο δεύτερος παράγοντας είναι το ιστορικό του γήπεδο «Μαρτινέγκο», που αποτέλεσε για πολλά χρόνια έδρα του ποδοσφαιρικού τμήματος. Αυτές τις μέρες, το γήπεδο χρησιμοποιείται για τις υποχρεώσεις των ακαδημιών όπως και της γυναικείας ομάδας. Όραμα των φιλάθλων είναι η αναβάθμισή του ώστε να φιλοξενήσει στο μέλλον και το αντρικό τμήμα, σε μια έδρα που ταιριάζει πολύ περισσότερο στον χαρακτήρα του Κρητικού συλλόγου.

Ο Εργοτέλης είναι μια ομάδα που αγαπάει τον υγιή αθλητισμό, το οποίο απέδειξε και στις παρουσίες του στο κορυφαίο εγχώριο πρωτάθλημα. Έχει περάσει δύσκολα και στο παρελθόν, αλλά έχει δείξει πως μπορεί να τα ξεπεράσει και να επανέλθει εκεί που ανήκει, στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Κορυφαία Άρθρα

YouTube Videos

Βρείτε Μας Στα Social

Facebook Feed

@2023 - All Right Reserved. Designed and Developed by ilirium