Οι έντεκα αγαπημένοι μου: ΑΟ Καβάλα

Οι έντεκα Καβαλιώτες και ο προπονητής που πρωταγωνίστησαν και δέθηκαν με τον ΑΟΚ τα τελευταία πέτρινα χρόνια.


Η Καβάλα πλησίασε την ευρωπαϊκή έξοδο το 2011, όμως μετά ενεπλάκη στο γνωστό ζήτημα με τους χειραγωγημένους αγώνες και υποβιβάστηκε. Έκτοτε, δεν ξαναεπέστρεψε Α’ Εθνική. Η επιλογή των παικτών ήταν πολύ δύσκολη με βάση τον 15ετή χρονικό περιορισμό οπότε έβαλα επιπλέον περιορισμούς στον εαυτό μου, επιλέγοντας 11 Καβαλιώτες που βοήθησαν την ομάδα στα δύσκολα και την κράτησαν  όρθια.

Μάνος Αποστολίδης

Ήταν ο τερματοφύλακας (άγγελος) της ομάδας όταν την έριξαν στη Δ’ Εθνική.

Μιχάλης Μπαντάνης

Ως δεξί πολύ επιθετικό μπακ με πάθος στο παιχνίδι του ενώ έχει σκοράρει αρκετά γκολ με ένα μάλιστα να βραβεύεται από τους φιλάθλους ως γκολ της χρονιάς.

Χρήστος Μπάτζιος & Ηλίας Σεφερίδης

Οι δύο στόπερ συνθέτουν το αμυντικό δίδυμο. Με πολύ καλές τοποθετήσεις και οι δυο, σταθεροί και πολύ καλοί με το κεφάλι αλλά και με την μπάλα στα πόδια.

Μπάμπης Προβατίδης

Ως αριστερό μπακ και αυτός επιθετικός χωρίς όμως να αφήνει εκτεθειμένη την υπόλοιπη άμυνα

Βασίλης Γαβριηλίδης & Σάββας Τουμανίδης

Το δίδυμο στα χαφ. Ο ένας συμπληρώνει τον άλλο, βρίσκονται παντού και δεν αφήνουν “κουνούπι” να περάσει. Αν έπρεπε να διαλέξω ως αρχηγό θα έδινα το περιβραχιόνιο στον Γαβριηλίδη.

Γρηγόρης Παπαδόπουλος

Δεκάρι με φοβερή τεχνική κατάρτιση αλλά όχι και τόσο ταχύς. Ο Γρηγόρης μπορεί να βρει κάθε συμπαίκτη του μέσα στο γήπεδο με μπαλιά ακριβείας.

Χάρης Παππάς & Δημήτρης Κάπατζης

Δεξιά και αριστερά στα εξτρέμ με χαμηλό κέντρο βάρους και οι δυο και μεγάλη ταχύτητα μπορούν να διασπάσουν κάθε αντίπαλη άμυνα.

Ιορδάνης Αδαμάκης

Τέλος στη θέση του κεντρικού επιθετικού η απόφαση ήταν η πλέον δύσκολη μιας και έχουν περάσει πολλοί καλοί καβαλιώτες επιθετικοί από τον ΑΟΚ. Η επιλογή μου είναι ο Ιορδάνης Αδαμάκης, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα των τελευταίων ετών που χάθηκε πρόωρα στο δυστύχημα των Τεμπών.

Κώστας Ανυφαντάκης

Ο κρητικός τεχνικός αγάπησε και αγαπήθηκε στην Καβάλα για το έργο που έκανε στην ομάδα με κυριότερο στοιχείο την ανάδειξη νέων παιδιών.

Η ενδεκάδα

ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ;

Tags :

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Κορυφαία Άρθρα

YouTube Videos

Βρείτε Μας Στα Social

Facebook Feed

@2023 - All Right Reserved. Designed and Developed by ilirium