Θα ήταν στατιστικό… θαύμα αν περνούσε τον Παναιτωλικό

Αν ο ΟΦΗ έπαιρνε την πρόκριση από τον Παναιτωλικό, θα ήταν στατιστικό θαύμα ιστορικά, και ο Νιρέας Φουντουλάκης αναλύει.

Στατιστικά μιλώντας, η φετινή σεζόν είναι η χειρότερη της εποχής Μπούση για τον ΟΦΗ, αλλά και από το 1968 και μετά, καθώς στο πρωτάθλημα έχει μόλις 4 νίκες και 8 ισοπαλίες με 16 γκολ και βρίσκεται στην 10η θέση. Την τελευταία φορά που είχε τέτοιους αριθμούς, ήταν το 2020/21 όταν βρισκόταν στην προτελευταία θέση στην κανονική διάρκεια, με 5 νίκες και 4 ισοπαλίες, αλλά με 22 γκολ.

Η τελευταία χρονιά του Γιώργου Σίμου στον πάγκο του Ομίλου ήταν και η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ στο θέμα του σκοραρίσματος, με την φετινή αστοχία να βρίσκεται σε αρκετά «πλεονεκτική» θέση για να μιλάμε για την χειρότερη επίθεση της τελευταίας 60ετίας.

Όσον αφορά τώρα την ρεβάνς με τον Παναιτωλικό, θα αναλύσω τους λόγους που ο ΟΦΗ δεν είχε καμία πιθανότητα πρόκρισης, αλλά θα αναφερθώ και στην πιθανότητα ισοπαλίας στο πρώτο παιχνίδι, και… όποιους λόγους μπορούμε να βρούμε για να αιτιολογηθεί η περίπτωση της πρόκρισης (που τελικά δεν ήρθε).

Διαβάστε τη συνέχεια στο omilomania.gr!

ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ;

Tags :

Κορυφαία Άρθρα

YouTube Videos

Βρείτε Μας Στα Social

Facebook Feed

@2023 - All Right Reserved. Designed and Developed by ilirium