Την Κυριακή θα πάω γήπεδο!

Όπως λέει και ένα αγαπημένο σύνθημα της ομάδας μας, “θυμάμαι ακόμα ήμουν παιδάκι, όταν με φέρανε μεσ’ στο Καραϊσκάκη”

Ήμουν μόλις 9 χρόνων και έπαιζα μπάλα στις ακαδημίες του Ολυμπιακού. Φυσικά και δεν έχανα αγώνα στην τηλεόραση είτε ήταν για Κύπελλο είτε για την Ευρώπη. Ήταν καλοκαίρι του 2009 και ετοιμαζόμασταν για τη φιέστα του πρωταθλήματος, στην οποία η ΠΑΕ Ολυμπιακός έδινε προσκλήσεις στις ακαδημίες να πάνε στο γήπεδο και να ζήσουν από κοντά αυτή τη γιορτή. Ο ενθουσιασμός ήταν μεγάλος, η ανυπομονησία για να επισκεφθώ το γήπεδο επιτέλους από κοντά ανυπέρβλητη.

Με το που ανέβηκα τη θύρα και μπήκα μέσα μου φαινόταν χαοτικό, απέραντο, δεν ήξερα τι να πρωτοκοιτάξω γύρω μου. Το πιο αμήχανο ίσως ήταν, όταν με την έναρξη του φιλικού-φιέστας περίμενα να ακούσω τη μετάδοση από τον speaker…! Η αύρα του Καραϊσκάκης ήταν πραγματικά εντυπωσιακή. Ταυτόχρονα, με την ιαχή “Ολυμπιακός” από όλο το γήπεδο να σε κάνει να ανατριχιάζεις. Παράλληλα, ένιωθες ότι συμβάλλεις πραγματικά και εσύ στην προσπάθεια της ομάδας, πως την ωθείς να βάλει το γκολ. Να γίνεις ένα με τους παίχτες και να πανηγυρίσεις. Όταν έρθει η ώρα να φύγεις να κοιτάξεις με νοσταλγία, θέλοντας να έρθει ξαφνικά η ώρα που θα ξαναπάς εκεί να φωνάξεις για την καψούρα σου.

Για τους περισσότερους από εμάς λοιπόν, το να βλέπεις την αθλητική σου καψούρα από κοντά, είναι κάτι πολύ περισσότερο από συνήθεια. Πλέον, είναι μια ολόκληρη ιεροτελεστία που πιστά τηρείς κάθε εβδομάδα, κάθε χρόνο. Κοιτάς το πρόγραμμα και σημειώνεις προσεκτικά τους εντός έδρας αγώνες του προγράμματος. Φτιάχνεις πολύ προσεκτικά την καθημερινότητα σου, γιατί πρέπει να προλάβεις να πας στο γήπεδο, από νωρίς, να νιώσεις τον παλμό, να γίνεις ένα με την ομάδα. Συνεπώς ”την Κυριακή θα πάω γήπεδο”, είναι πλέον μια από τις αγαπημένες φράσεις της εβδομάδας.

ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ;

Κορυφαία Άρθρα

YouTube Videos

Βρείτε Μας Στα Social

Facebook Feed

@2023 - All Right Reserved. Designed and Developed by ilirium