Πορφυρή και φλογερή!

Το βράδυ του Σαββάτου, η ΑΕΚ έδειξε ένα αξιόλογο πρόσωπο στο Αγρίνιο, επικρατώντας με 0-2 του Παναιτωλικού.

Η ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο μπήκε με πολλή ενέργεια στον αγωνιστικό χώρο, θέλοντας να επιβάλει το δικό της ρυθμό. Η πίεση στο τελευταίο τρίτο του αντιπάλου, απέδιδε ευκαιρίες, οι οποίες έμεναν ανεκμετάλλευτες, ιδίως από τις στατικές φάσεις των κόρνερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Ένωση έλυσε το “γόρδιο δεσμό” με ένα μακρινό σουτ του Λιβάι Γκαρσία, που θύμισε τον καλό του εαυτό μετά την ελλιπή εικόνα στη “Λεωφόρο”. Ο καταλύτης όμως στο παιχνίδι, ήταν η είσοδος του Μουκουντί στα στόπερ.

Ο Καμερουνέζος αντικατέστησε τον Τζαβέλλα στην ανάπαυλα, και έδειξε στην πρώτη του εμφάνιση με τα κιτρινόμαυρα, εξαιρετικά στοιχεία τόσο σε άμυνα όσο και επίθεση. Ήταν ο βασικός λόγος που η ΑΕΚ δεν δέχθηκε γκολ στο διάστημα πίεσης του Παναιτωλικού, βάζοντας καίρια “στοπ” όταν χρειάστηκε. Στο ψηλό παιχνίδι ήταν ανίκητος, και έτσι προήλθε και το 0-2, αξιοποιώντας επιτέλους μια εκτέλεση κόρνερ.

Σημαντική επίσης η συνεισφορά Πινέδα και Γκατσίνοβιτς, ενώ μεγάλο το κενό για ένα ακόμη παιχνίδι στα αριστερά της άμυνας. Υψίστης σημασίας και η επιστροφή του Γαλανοπούλου!

Όσον αφορά την πορφυρή τρίτη εμφάνιση, άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις και μακάρι να συνδυαστεί φέτος και με άλλες σημαντικές νίκες.

Το μυαλό όλων τώρα, που αλλού, στο διαφαινόμενο πρώτο παιχνίδι στα “ιερά χώματα” έπειτα από 19 έτη…!

Tags :

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Κορυφαία Άρθρα

YouTube Videos

Βρείτε Μας Στα Social

Facebook Feed

@2023 - All Right Reserved. Designed and Developed by ilirium