Εικόνες παρελθόντος στο δυστοπικό παρόν

Οι φίλαθλοι του Ηλυσιακού και του Πανιωνίου προσέφεραν αγνές οπαδικές εικόνες στο μεταξύ τους παιχνίδι το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο δόθηκε στα Ηλύσια ένα ντερμπι που κρατάει τις ριζες του αρκετές δεκαετίες πίσω. Πιο συγκεκριμένα ο Ηλυσιακός υποδέχτηκε τον ιστορικό Πανιώνιο στο «Γρηγόριος Λαμπράκης» σε ένα υψίστης σημασίας και για τις δυο ομάδες αγώνα.

Ωστόσο αυτό που αποτέλεσε το κύριο highlight του αγώνα δεν συνέβη στον αγωνιστικό χώρο, αλλά αντιθέτως στην εξέδρα. Όσοι βρέθηκαν στον αγώνα έγιναν μάρτυρες εικόνων που μας γεμίζουν αισιοδοξία και ξυπνούν μνήμες του παρελθόντος, καθώς οπαδοί του Πανιώνιου και του Ηλυσιακού κάθισαν στην ίδια κερκίδα χωρίς καμία αστυνομική δύναμη να τους χωρίζει για τυχόν επεισόδια και συμπλοκές μεταξύ τους.

Μάλιστα, τραγούδησαν μαζί και συνθήματα υπέρ του Παλαιστινιακού λαού που περνάει δύσκολους μήνες για ακόμη μία φορά.

Το γεγονός αυτό είναι πέρα για πέρα ευχάριστο καθώς στις μέρες μας βλέπουμε φίλαθλους απομακρυσμένους από τη φύση του οπαδικού κινήματος, στην οποία θεμέλιος λίθος είναι η αλληλεγγύη, να προσπαθούν κάθε βδομάδα να διώξουν τον κόσμο από το γήπεδο, χωρίς να υπολογίζουν το κόστος που μπορεί να προκαλέσει η κάθε πράξη τους.

Καιρός είναι λοιπόν, να πάρουμε το μάθημα πως η αγάπη για την ομάδα μας χωράει στην ίδια κερκίδα με την αγάπη των φιλοξενούμενων φιλάθλων για τη δική τους.

Μπράβο στα παιδιά του Ηλυσιακού και του Πανιωνίου που κατάφεραν να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα κατά της οπαδικής βίας είτε εντός είτε εκτός αγωνιστικών χώρων.

ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ;

Κορυφαία Άρθρα

YouTube Videos

Βρείτε Μας Στα Social

Facebook Feed

@2023 - All Right Reserved. Designed and Developed by ilirium