Έπρεπε να τιμωρηθεί, και τιμωρήθηκε..

Με μπάζερ μπίτερ στο 102′, ο ΟΦΗ έφερε το σκορ στο 1-1 εναντίον του ΠΑΟΚ. Ένα σημαντικό ματς, στο οποίο δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς που θα κρατούσαν τη βαθμολογική διαφορά ανάμεσα στον ίδιο και στον Παναθηναϊκό κοντινή, κάνοντας πλέον μονόδρομο τη νίκη στης 1 Οκτωβρίου, απέναντι στους “πράσινους”.

Όσον αφορά τον αγώνα, ο ΟΦΗ μπήκε δύνατα στα πρώτα λεπτά αλλά βρήκε το δικέφαλο να αντιδρά, έπειτα από μια μακρινή μπαλιά του Βιερίνια στο Νάρει, που με ένα όμορφο κοντρόλ και σουτ έστειλε την μπάλα στην εστία κάνοντας το 1-0.
Ο ΟΦΗ δεν έμεινε με τα “χέρια σταυρωμένα”, δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες χωρίς βέβαια να πετυχαίνει το γκολ.
Στο δεύτερο ημίχρονο μετά από την έλευση του Τόμας στον αγωνιστικό χώρο, ο Ζίφκοβιτς φαινόταν αρκετά δραστήριος, δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες οι οποίες έμειναν ανεκμετάλλευτες.
Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, κυριολεκτικά στην “εκπνοή” του αγώνα, έπειτα από μια εκτέλεση κόρνερ ο ΟΦΗ φέρνει το ματς στην ισοπαλία.

Από αυτόν τον αγώνα προέκυψαν κάποια σαφή συμπεράσματα για το δικέφαλο. Εάν δεν γίνουν αλλαγές προσώπων κυρίως στη μεσαία γραμμή, και δεν αλλάξει ο τωρινός τρόπος προσέγγισης των παιχνιδιών, δηλαδή να ψάχνει η ομάδα το ένα γκολ που θα της δώσει προβάδισμα κόντρα στο αντίπαλο και μετά πλήρη άμυνα από νωρίς για να μην αλλάξει το αποτέλεσμα, ο ΠΑΟΚ θα τιμωρηθεί ξανά όπως κι έγινε στο Ηράκλειο.

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ που έκανε πράξη ακόμη μια φορά το σύνθημα “χιλιόμετρα κάναμε πάλι” και βρέθηκε στο Ηράκλειο για το ματς με τον ΟΦΗ.
Τέτοιες εικόνες χρειαζόμαστε συνολικά. Γήπεδα με κόσμο και των δύο συμμετεχόντων ομάδων! Χωρίς βία, με φωνή και πάθος!

ΥΓ. Αξίζει να γίνει ειδική αναφορά στον κόσμο του ΠΑΟΚ, που για ακόμη μια χρονιά έδωσε δυναμικό παρόν στην Κρήτη, διατηρώντας άριστες, τις σχέσεις με τους φίλους του ΟΦΗ.

Tags :

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Κορυφαία Άρθρα

YouTube Videos

Βρείτε Μας Στα Social

Facebook Feed

@2023 - All Right Reserved. Designed and Developed by ilirium