Η επισκόπηση της φάσης των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας

Η φάση των 16 του κυπέλλου τελείωσε, προσφέροντας μας όμως στιγμές που μόνο ο εν λόγω θεσμός μπορεί.

Μία ομάδα Γ’ Εθνικής (συνεπώς ημιεπαγγελματική) θα βρεθεί για πρώτη φορά στους 8 καλύτερους της διοργάνωσης! 8️⃣

Ο λόγος φυσικά για τον Απόλλωνα Παραλιμνίου, του οποίου το… εγκώμιο “πλέξαμε” σε άλλη δημοσίευση!

Ο ΑΟ Άγιος Νικόλαος έχασε για δεύτερη φορά την ευκαιρία να πάρει αυτήν τη διάκριση (πέρσι αποκλείστηκε στην ίδια φάση από την Αναγέννηση Καρδίτσας).

Ο ΠΑΣ Λαμία θα είναι ο σύλλογος που θα επισκεφθεί το μικρό “παλατάκι” του νομού Σερρών. Άραγε ο “φονέας των γιγάντων” στη σύγχρονη εποχή (απέκλεισε δύο φορές τον Παναθηναϊκό και από μία τους Ολυμπιακό και Άρη), μπορεί να αποκλειστεί από τους φιλόδοξους παίκτες του Παραλιμνίου;

Οι Σερραίοι όμως δεν είναι μόνο υπερήφανοι για την παρουσία στα προημιτελικά της μοναδικής ομάδας από την τρίτη εθνική, αλλά για τον μοναδικό σύλλογο που συμμετέχει από τη δεύτερη κατηγορία, το σύνηθες καμάρι της περιοχής, τον Πανσερραϊκό. Τα “λιοντάρια” θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, διεκδικώντας μία πρόκριση στους 4 του θεσμού.

Ταυτόχρονα, η Καλαμάτα στον πρώτο αγώνα εναντίον του ΠΑΟΚ, στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα, έδειξε τη δυναμική του κόσμου της, θυμίζοντας σε όλους μας πόσο λείπουν τέτοιες δυνατές επαρχιακές εξέδρες στη σύγχρονη ελληνική ποδοσφαιρική σκηνή.

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Κορυφαία Άρθρα

YouTube Videos

Βρείτε Μας Στα Social

Facebook Feed

@2023 - All Right Reserved. Designed and Developed by ilirium