Η ομάδα μυστήριο του φετινού πρωταθλήματος

Λίγο πριν την έναρξη της Superleague οι ομάδες βρίσκονται σε περίοδο προετοιμασίας με πολλά φιλικά, συνεχείς προπονήσεις και μεταγραφικές κινήσεις ώστε να ενισχυθούν.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, μπορούμε να πούμε πως έχουμε δει αρκετά δείγματα γραφής για τις περισσότερες ομάδες είτε από τα φιλικά τους, είτε από τις περσινές επιδόσεις, έχοντας στο μυαλό μας μια εικόνα για κάθε μία.

Ωστόσο υπάρχει και μία η οποία δεν μπορούμε ακόμη να προβλέψουμε για το πώς θα παρουσιαστεί και αυτή δεν είναι άλλη από το νεοφώτιστο Λεβαδειακό. Η ομάδα της Βοιωτίας έρχεται από μια φοβερή σεζόν στην Β’ Εθνική, όπου ανεδείχθη υπερπρωταθλήτρια και κέρδισε το μοναδικό εισιτήριο ανόδου στο διπλό μπαράζ απέναντι στην Βέροια.

Έκτοτε οι “πράσινοι” προσπάθησαν να κρατήσουν τον βασικό κορμό και κυρίως τον προπονητή της ανόδου Γιάννη Ταουσιάνη, φτιάχνοντας ένα δεμένο κορμό που θα μπορέσει να σταθεί στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος.

Τα πρόσφατα φιλικά είχαν δύο όψεις, αρκετές αδυναμίες με Λαμία και Βόλο, ενώ έδειξε θετικό πρόσημο στην επικράτηση με 2-1 απέναντι στην ομάδα του Ιωνικού.

Μεταγραφικά η ομάδα κινήθηκε συντηρητικά με λίγες και στοχευμένες κινήσεις που θα μπορέσουν να βοηθήσουν (Βίσιους, Ντεντάκης, Λούα Λούα, Ρεγκίς, Βουτσάς).

Πάντα είναι δύσκολο να προβλέψουμε πως θα αποδώσει κάθε νεοφώτιστη ομάδα στην Α’ Εθνική, ωστόσο οι Βοιωτοί αν κρίνουμε από το πρόσφατο παρελθόν, έχουν την εμπειρία να διαχειριστούν καταστάσεις και να μπορέσουν να πετύχουν τον βασικό στόχο της παραμονής.

ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ;

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Κορυφαία Άρθρα

YouTube Videos

Βρείτε Μας Στα Social

Facebook Feed

@2023 - All Right Reserved. Designed and Developed by ilirium