Η πρώτη μου φορά στην Τούμπα!

Η αξέχαστη εμπειρία της πρώτης επίσκεψης στο γήπεδο της αγαπημένης μας ομάδας, μέσα από τα μάτια του Διονύση για τον ΠΑΟΚ!

Είναι Δεκέμβριος του 2019. Ο ΠΑΟΚ κινείται και πάλι δυναμικά για την κατάκτηση του δεύτερου σερί πρωταθλήματος. Ύστερα από την γκέλα του Ολυμπιακού και με νίκη επί του Ατρόμητου στο τελευταίο ματς της χρονιάς, θα σκαρφάλωνε και πάλι πρώτος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος. Για πρώτη φορά στη ζωή μου θα είχα και εγώ την ευκαιρία να ζήσω από κοντά τον παλμό της Τούμπας! Αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή.

Εγώ μεγαλωμένος στην επαρχία, σχετικά μακριά από την Θεσσαλονίκη σε συνδυασμό με το μικρό της ηλικίας μου (τότε 17 ετών) δεν είχε τύχει ποτέ να ταξιδέψω για να δώ την αγαπημένη μου ομάδα. Πολλές φορές είχα προσπαθήσει αλλά πάντα κάτι συνέβαινε. Ακόμη και τότε είχα κάνει μία μίνι επέμβαση που παραλίγο να μου κοστίσει για άλλη μία φορά αυτήν τη δυνατότητα. Κατά τα άλλα οι συνθήκες έμοιαζαν ιδανικές, καθώς μπορούσα να πάω στην Τούμπα χωρίς να χάσω ούτε το σχολείο αλλά ούτε και κάποια άλλη υποχρέωση, διότι το μάτς ήταν στις 23 Δεκεμβρίου και η επόμενη μέρα ήταν παραμονή Χριστουγέννων.

Είναι μεσημέρι, μόλις λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα και με τον φίλο μου φτάνουμε στο γήπεδο της Τούμπας προκειμένου να βγάλουμε εισιτήριο με την άνεση μας.

Αντικρίζω για πρώτη φορά την μεγάλη μου αγάπη, την Τόυμπα της καρδιάς μου, όπου μέσα από την τηλεόραση μου έχει προκαλέσει τα πιο έντονα συναισθήματα της ζωής μου. Συγκίνηση αλλά και ανυπομονησία για τον αγώνα περιορίζονται λίγο με… το διάσημο σουβλάκι της καντίνας έξω από τα επίσημα. Γύρω μου οικογένειες με τα παιδάκια τους για να απολάυσουν το γιορτινό κλίμα που έχει στηθεί.Τι αξέχαστη βραδιά…! Και ακόμη δεν έχω δεί τίποτα…!

Μπαίνω για πρώτη φορά στη θύρα 8 του γηπέδου και αντιλαμβάνομαι ότι από κοντά το γήπεδο είναι πολύ ομορφότερο αλλά και αρκετά μεγαλύτερο σε σύγκριση με την εικόνα της τηλεόρασης.

Κάθομαι στη θέση μου και άτομα της ΠΑΕ με πλησιάζουν. Μου δίνουν μερικά λούτρινα αρκουδάκια και μου τονίζουν οτι θα πρέπει να τα πετάξουμε πέριξ του αγωνιστικού χώρου λίγο πρίν την έναρξη, ως μέρος του προγράμματος του PAOK ACTION για διάφορα παιδιά που τα έχουν ανάγκη για τα Χριστούγεννα.

Το καλύτερο ήταν ότι οι παίκτες των δύο ομάδων ήρθαν μπροστά ακριβώς από την θύρα μας και “αγκαλίαστηκαν” από το κοινό με θερμό χειροκρότημα για την όμορφή τους κίνηση.

Βέβαια η μεγαλύτερη έκπληξη που μου επιφύλασσε η βραδιά ήταν η απίστευτη εμφάνιση του ΠΑΟΚ. Λες και οι παίκτες το είχαν σχεδιασμένο για μένα! Δεν προλαβαίναμε να μετράμε τα γκολ… και φτάσαμε στο τελικό 5-1 με μια μαγική εμφάνιση – ρεσιτάλ. Έτσι έφυγα κατενθουσιασμένος από την απίστευτη πρώτη εμπειρία στο γήπεδο του ΠΑΟΚ και αν συνυπολογίσουμε και οτι έφυγα “πρωταθλητής Χειμώνα” και έρχονταν και οι διακοπές των Χριστουγέννων, ένιωσα σαν θεός…!!!

ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ;

Tags :

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Κορυφαία Άρθρα

YouTube Videos

Βρείτε Μας Στα Social

Facebook Feed

@2023 - All Right Reserved. Designed and Developed by ilirium