Ο μεγαλύτερος άθλος του Ηρακλή, μέχρι τον επόμενο!

Για πολλοστή φορά ο Ηρακλής έρχεται στο προσκήνιο, εξαιτίας των εξωαγωνιστικών ζητημάτων που τον ταλαιπωρούν για περισσότερο από μια δεκαετία.

Αντιμέτωπος με ένα τεράστιο πρόβλημα φαίνεται να είναι ο «Γηραιός» για ακόμα μια φορά στην ιστορία του. Το πρόβλημα αυτήν τη φορά έχει όνομα και λέγεται Bogdan Mara. Πιο συγκεκριμένα, ο Ρουμάνος ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε από τον Ηρακλή τον Γενάρη του 2011 ως ελεύθερος από την τότε πρωταθλήτρια Ρουμανίας, Κλουζ. Ο Μάρα παρέμεινε στην ομάδα μέχρι τα τέλη Αυγούστου, του ίδιου έτους. Ο έμπειρος μέσος κατάφερε μέσα σε αυτό το διάστημα να αγωνιστεί με τα κυανόλευκα 42 φορές και να σκοράρει 7 τέρματα.

Αυτό όμως που τον κάνει αξέχαστο στον κόσμο του Ηρακλή δεν είναι οι συμμετοχές και οι επιδόσεις του, αλλά η προσφυγή για οφειλές στην οποία προχώρησε, ο 46χρονος σήμερα παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.

Αναλυτικότερα, ενώ ο Ηρακλής αιτήθηκε στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ την αναψηλάφηση της υπόθεσης Μάρα, η απάντηση που έλαβε ήταν αρνητική. Η απόφαση αυτή έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου στα γραφεία της ΠΑΕ στην Μίκρα, καθώς οι διοικούντες βρέθηκαν πλέον αναγκασμένοι να συγκεντρώσουν το ποσό των 220.000 περίπου χιλιάδων ευρώ, ώστε να δοθούν στον παίκτη το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 06/10.

Με τα χρονικά περιθώρια να στενεύουν, η ΠΑΕ ανέθεσε με συνοπτικές διαδικασίες το θέμα της συγκέντρωσης των χρημάτων στον Γυμναστικό Σύλλογο του Ηρακλή. Έτσι, οποιοσδήποτε φίλαθλος ή μη της ομάδας θελήσει να βοηθήσει οικονομικά μπορεί να το κάνει δίνοντας το “παρών” στα γραφεία του ΓΣ και να καταθέσει το ποσό που επιθυμεί. Να σημειωθεί επίσης πως οποίος δεν έχει την δυνατότητα να βρεθεί στα γραφεία του ΓΣ αλλά παρ’ όλα αυτά θέλει να συνεισφέρει οικονομικά, μπορεί να το κάνει μέσω τραπεζικής κατάθεσης στο IBAN του συλλόγου.

Κλείνοντας πρέπει να αναφερθεί πως το ποσό που συγκεντρώθηκε την πρώτη ημέρα, σύμφωνα με ανακοίνωση του επίσημου λογαριασμού του ΓΣ, ήταν αρκετά ενθαρρυντικό και εμπνέει ελπίδα για την επίτευξη του στόχου.

Με την σειρά μας, ευελπιστούμε να συγκεντρωθούν τα απαιτούμενα χρήματα ώστε ο «γηραιός» να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στις επαγγελματικές κατηγορίες και να μην καταστραφεί ακόμα μια φορά στην ένδοξη ιστορία του!

ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ;

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Κορυφαία Άρθρα

YouTube Videos

Βρείτε Μας Στα Social

Facebook Feed

@2023 - All Right Reserved. Designed and Developed by ilirium