Ο ΠΑΟΚ έκανε το αυτονόητο, πήρε τους τρεις βαθμούς και κοιτάει μπροστά

Με σκορ 1-0 κέρδισε ο «δικέφαλος του Βορρά» έναντι του Παναιτωλικού, με μοναδικό γκολ εκείνο του Μπράντον Τόμας.

Το παιχνίδι ήταν σε πολύ χαμηλό ρυθμό, με πολύ λίγες φάσεις και από τις δύο ομάδες. Αξιοσημείωτες ήταν οι ενέργειες του Νάρεϊ σε συνεργασία με τον Λύρατζη, κάτι που αποδεικνύεται και από την φάση του γκολ. Εκεί, ο Λύρατζης κάνει μια προωθημένη πάσα στον Νάρεϊ, με τον Γερμανό να την «σπάει» στο πρώτο δοκάρι και τον Τόμας να βάζει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Υπήρξαν αλλαγές στον σχηματισμό στο κέντρο του ΠΑΟΚ, κάτι που δεν περίμενε κανείς. Ο Μπίσεσβαρ, που ξεκίνησε ως αριστερό εξτρέμ, πολλές φορές συνέκλινε και έπαιρνε την θέση του δεκαριού. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Ντάντας να γίνεται τρίτος μέσος και ο Τσαούσης να παίρνει μόνος του όλη την γραμμή. Έτσι, έδωσε στον «δικέφαλο» τον έλεγχο του παιχνιδιού, καθώς στο κέντρο υπήρχαν 3 μέσοι, και όχι 2, όπως δηλαδή συνηθίσαμε να βλέπουμε. Η συνέπεια ήταν, ο ΠΑΟΚ να αντιμετωπίσει αμυντικά, αλλά και επιθετικά πρόβληματα από την αριστερή του πτέρυγα. Μεσοαμυντικά, ο ένας από τους τρεις μέσους βοηθούσε τον Τσαούση, οπότε η απουσία του Μπίσεσβαρ δεν ήταν και τόσο εμφανής.

Παρότι νίκησε, γεγονός που δίνει ψυχολογία στους παίκτες, ο «δικέφαλος του Βορρά» έχει ακόμα πολύ δουλειά, ιδίως στο κομμάτι της δημιουργίας γκολ. Αν και ακόμα δεν έχουν τελειώσει οι μεταγραφές, ο Λουτσέσκου ζητά ένα ποιοτικό δεκάρι, κάτι που θα δώσει άλλη πνοή στην ομάδα.

Tags :

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Κορυφαία Άρθρα

YouTube Videos

Βρείτε Μας Στα Social

Facebook Feed

@2023 - All Right Reserved. Designed and Developed by ilirium