Ο υποβιβασμός… δεν σημαίνει αναγκαστικά διάλυση

Ο Απόλλων Σμύρνης δε θα λάβει μέρος στη SuperLeague 2 και θα απουσιάσει από τις επαγγελματικές κατηγορίες μετά από διάστημα άνω των δέκα ετών.

Ο υποβιβασμός, ειδικά εξωαγωνιστικός, είναι σίγουρα ένα πολύ στενάχωρο γεγονός, αλλά δεν είναι αναγκαστικά διάλυση της ομάδας. Ίσως είναι η αναγέννησή της. Τα τελευταία χρόνια η οικογένεια Μονεμβασιώτη που διοικούσε την ΠΑΕ Απόλλων, μπορεί να είχε επιτυχώς την ομάδα στη SuperLeague ή στις υψηλές θέσεις της SuperLeague 2, μπορεί να μην χρώσταγε ούτε ευρώ, αλλά κατάφερε να κάνει το ίσως χειρότερο από όλα. Να διώξει τον κόσμο από το γήπεδο.

Αυτό συνέβη λόγω του ιδιόρυθμου χαρακτήρα του μεγαλομετόχου, επηρέασαν και οι συνεχείς αλλαγές προπονητών και παιχτών στον Απόλλωνα. Επιπλέον, η συνεχής κόντρα με τον Ερασιτέχνη για το γήπεδο (και όχι μόνο). Συν τι γεγονός ότι η ομάδα ξενιτεύτηκε στη Νέα Σμύρνη (πάνω από μια φορά). Είναι μερικά πράγματα από αυτά που έδιωξαν τους πιστούς οπαδούς του Απόλλωνα από το γήπεδο και πάγωσαν τα εντός έδρας ματς.

Ο Απόλλωνας μπορεί να μην είχε στην πρόσφατη ιστορία του κατάμεστο γήπεδο, αλλά είχε ένα οικογενειακό και φιλόξενο κλίμα που ήταν γνωστό σε όλη την Ελλάδα! Ίσως αυτός ο υποβιβασμός είναι μια ευκαιρία αυτή η ιστορική ομάδα να ξανά βρει την ταυτότητα της, να την ξανά αγκαλιάσει ο κόσμος της και όταν επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες να είναι πιο έτοιμη και πάνω από όλα με καλύτερο και πιο ευχάριστο κλίμα.

Ίσως αυτός ο υποβιβασμός να ήταν αναγκαίος για τον Απόλλωνα Σμύρνης. Το μέλλον θα δείξει…

ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ;

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Κορυφαία Άρθρα

YouTube Videos

Βρείτε Μας Στα Social

Facebook Feed

@2023 - All Right Reserved. Designed and Developed by ilirium