Ρεπορτάζ: Ανοιχτός ο δρόμος της επιστροφής για Μιχόγεβιτς

Ο Βόσνιος στόπερ έχει μείνει χωρίς ομάδα από τον Ιούλιο, με την χώρα μας να βρίσκεται μεταξύ των βασικών επιλογών του για την συνέχεια.

Πρωτοήρθε στην χώρα μας για λογαριασμό του ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο του 2018 ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ποδοσφαίρου της Βοσνίας. Η θητεία του στον «δικέφαλο του βορρά», ωστόσο, δεν ήταν ανάλογη των περγαμηνών με τις οποίες αποκτήθηκε, αφού έπειτα από μία μόλις συμμετοχή δόθηκε δανεικός στον ΟΦΗ και την γερμανική Αουέ. Ο λόγος για τον Μάρκο Μιχόγεβιτς, που αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, μετά το τέλος της συνεργασίας του με την Γκεζτέπε πριν μερικούς μήνες.

Ο 27χρονος, πλέον, αμυντικός είχε αφήσει θετικές εντυπώσεις από την παρουσία του στον ΟΦΗ, τον οποίο βοήθησε να παραμείνει στην πρώτη κατηγορία την περίοδο 2018-19. Ανάλογη – σύμφωνα με όσα μας μεταφέρθηκαν από το περιβάλλον του – ήταν και η δική του «επίγευση» από το σύντομο πέρασμά του από την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο μάνατζερ του, η επιστροφή στην χώρα μας βρίσκεται εντός πλάνων εφόσον υπάρξει ικανοποιητική πρόταση, καθώς η προηγούμενη εμπειρία τον έκανε να αγαπήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αποκάλυψε, μάλιστα, πως είχε πέσει στο τραπέζι προσφορά από τρίτο σύλλογο της Σούπερ Λιγκ, η οποία όμως δεν κάλυπτε τις οικονομικές τους απαιτήσεις.

ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ;

Παρόμοια Άρθρα

Κορυφαία Άρθρα

YouTube Videos

Βρείτε Μας Στα Social

Facebook Feed

@2023 - All Right Reserved. Designed and Developed by ilirium