Το αλλιώτικο φιλικό της Καρδίτσας

Αύριο, Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου, Αναγέννηση Καρδίτσας και Νίκη Βόλου θα δώσουν φιλικό αγώνα με τα έσοδα να καταλήγουν στους πλημμυροπαθείς.

Δυστυχώς οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουμε για το πέρασμα της κακοκαιρίας «Ντάνιελ» από τον ελλαδικό χώρο. Μια κακοκαιρία που έμελλε να οδηγήσει στον θάνατο δεκάδες συνανθρώπους μας, ενώ όσοι κατάφεραν να σωθούν βρίσκονται αντιμέτωποι με εικόνες βιβλικής καταστροφής. Σπασμένα σπίτια, θαμμένα αμάξια, πνιγμένα ζωντανά και δρόμοι που έχουν μετατραπεί σε ποτάμια είναι μερικές από τις εικόνες που αντικρίζουν τα μάτια των πληγέντων τις τελευταίες ώρες κυρίως, στην περιοχή της Θεσσαλίας.

Με φόντο λοιπόν αυτές τις εικόνες αποκάλυψης οι ΠΑΕ των Νίκη Βόλου και Αναγέννησης Καρδίτσας, δύο εκ των ιστορικότερων ομάδων των πληγέντων περιοχών, έδωσαν τα χέρια και συμφώνησαν στη διεξαγωγή φιλικού αγώνα όπου τα έσοδα των εισιτήριων θα διατεθούν εξ ολοκλήρου στους πολίτες που έχουν πληγεί από την φοβερή αυτή θεομηνία.

Αναλυτικότερα ο αγώνας ορίστηκε να διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:30, ενώ θα υπάρχει γενική είσοδος 5€ για όλους όσους θέλουν και μπορούν να συμβάλουν οικονομικά στην αξιοπρόσεκτη αυτή δράση των ΠΑΕ.

Ελπίζουμε η ομόνοια και η αλληλεγγύη που δείχνουν σε αυτές τις δύσκολες ώρες οι ΠΑΕ αλλά και λέσχες οργανωμένων φιλάθλων ανά την Ελλάδα, να αποτελέσουν μία νέα αρχή ώστε ο αθλητισμός στη χώρα μας να μην χρειάζεται να δείξει το καλό του πρόσωπο και το ευ αγωνίζεσθαι μόνο σε περιόδους κοινωνικής κρίσης αλλά οι παραπάνω αξίες να παραμείνουν σταθερές και ανεξίτηλες με την πάροδο του χρόνου.

ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ;

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Κορυφαία Άρθρα

YouTube Videos

Βρείτε Μας Στα Social

Facebook Feed

@2023 - All Right Reserved. Designed and Developed by ilirium