Το αστέρι της Φωκίδας

Αγωνιζόμενος στην Α’ ΕΠΣ Φωκίδας, ο Αστέρας έχει δηλώσει πως με τις σωστές κινήσεις από ομάδα και διοίκηση θα επιστρέψει εκεί όπου ανήκει.

Με επίσημο έτος ίδρυσης το μακρινό 1936, ο Αστέρας δικαίως έχει εδραιωθεί πολύ ψηλά στη λίστα του Φωκιδικού ποδοσφαίρου .

Μαζί με τον Φωκικό Άμφισσας, αποτελούν τις δυο μεγαλύτερες ομάδες της Φωκίδας. Παράλληλα, η υγιής κόντρα ανάμεσα στις δυο «παρατάξεις» δεν σταμάτησε και ούτε θα σταματήσει να υπάρχει !

Με έδρα το Δημοτικό Γήπεδο Ιτέας «Αθανάσιος Νοικοκυράκος» και χωρητικότητα 1.000 θέσεις, έχει χαρίσει αμέτρητες όμορφες στιγμές στον κόσμο. Ταυτόχρονα οι φίλαθλοι της ομάδας, γνωστοί ως «Επιστήμονες», το αποκαλούν «Αλκατράζ».

Παράλληλα έχουν δημιουργηθεί φιλικές σχέσεις με τους οπαδούς του Αγροτικού Αστέρα. Αντίθετα έχει αναπτυχθεί μια μικρή κόντρα με εκείνους της Νίκης Βόλου.

Ο Αστέρας μέτρα στην τροπαιοθήκη του 13 πρωταθλήματα και αλλά 13 κύπελλα στην Φωκίδα. Έχει συμμετάσχει 13 φορές στην Δ’ εθνική και άλλες 3 στην Γ’. Επίσης, έχει φτάσει μέχρι τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος και μια στα προημιτελικά.

Με μερικές μικρές ενέργειες της διοίκησης, όπως οι νέες μεταγραφές και η ενημέρωση, θα δοθεί το κίνητρο σε ομάδα και φιλάθλους να ξανά δώσουν το «παρών» στις μεγάλες κατηγορίες!

ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ;

Κορυφαία Άρθρα

YouTube Videos

Βρείτε Μας Στα Social

Facebook Feed

@2023 - All Right Reserved. Designed and Developed by ilirium