Χουάνγκ Ιν-μπεόμ: Ένα ασιατικό “διαμάντι” σε “ερυθρόλευκα” χέρια

Οι ερυθρόλευκοι το καλοκαίρι έψαχναν για την ενίσχυση της κεντρικής τους γραμμής έναν παίχτη στο “8”, ο οποίος θα έλυνε τη δημιουργική δυστοκία που αντιμετώπιζαν. Στο πρόσωπο του Νοτιοκορεάτη, βρήκαν αυτό που πραγματικά ήθελαν. Ο κόσμος τον λάτρεψε. Από το πρώτο κιόλας παιχνίδι στην Κύπρο, κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού έδειξε το τι μπορεί να προσφέρει.

“Τον βλέπεις παντού”. Όπου και αν κοιτάξεις στο γήπεδο βρίσκεται εκεί. Σε όλες τις φάσεις μπροστά είναι μέσα, είτε να τις δημιουργήσει ή να συνεργαστεί, είτε να τις τελειώσει ο ίδιος. Και φυσικά είναι από τους πρώτους που γυρνάνε για να μαρκάρουν. Τα κάνει όλα και συμφέρει.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που είναι “κόσμημα’ για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ένα ακόμη και ίσως το μεγαλύτερο διαπιστευτήριο της αξίας του, είναι η παρουσία του με την εθνική του ομάδα. Βασικό γρανάζι της Νότιας Κορέας στη μεσαία γραμμή, με την οποία έφτασε έως τους 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Πιθανότατα, αν δεν είχε τους τραυματισμούς που τον ταλαιπωρούν συχνά, να τον βλέπαμε σε μία μεγάλη ομάδα της Ευρώπης. Ας τον χαρούμε λοιπόν, όσο ακόμα βρίσκεται στα ελληνικά γήπεδα!

Τα στατιστικά λένε συνήθως την αλήθεια, με τον Χουάνγκ να βρίσκεται πρώτος στην κατάταξη των πασών για την εθνική του ομάδα στο φετινό Μουντιάλ, έχοντας συνολικά 243!

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Κορυφαία Άρθρα

YouTube Videos

Βρείτε Μας Στα Social

Facebook Feed

@2023 - All Right Reserved. Designed and Developed by ilirium