Έστω και στο τέλος

Ο ΟΦΗ αναζητούσε επειγόντως τους τρεις βαθμούς στο χθεσινό παιχνίδι, αλλά κατάφερε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης να πάρει την ισοπαλία με πανέμορφο γκολ του Ντιουσέ.

Ο Νιόπλιας αποφάσισε να κατέβει με τους ίδιους έντεκα παίκτες που ξεκίνησαν στο Ηράκλειο με τον Ολυμπιακό, μία επιλογή που φάνηκε λογική με τους διαθέσιμους και έτοιμους ποδοσφαιριστές. Δυστυχώς, η ομάδα «κατάφερε» να χάσει τον Ντικό στο 30’, με τον Έλληνα τεχνικό να προτιμάει τον Ντουρμισάι στη θέση του, παίκτη που δεν βοηθάει πολύ και έχει να σκοράρει από τον Μάρτιο.

Εμφανώς βελτιωμένος ο ΟΦΗ, προσπάθησε να ανέβει και να φέρει κάποιο γκολ, αλλά πρώτος το βρήκε ο ΠΑΣ, μετά από κάθετη πάσα του Μορέιρα που πέρασε όλους τους αμυντικούς των Κρητικών, ουδενός εξαιρουμένου. Την απάντηση «έδωσε» ο ΟΦΗ στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης, αφού μετά από 13 πάσες και 7 διαφορετικούς παίκτες, ο Τοράλ κατάφερε να βρει δίχτυα για πρώτη φορά φέτος.

Στο 76’ μετά από λάθος της άμυνας των Κρητικών στην προσπάθεια να διώξουν τον κίνδυνο, έγινε το 2-1, σε φάση που ο Βούρος αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις και προσπάθησε να βγει εκτός αγωνιστικού χώρου πριν σκοράρει ο Μπάλαν.

Το γκολ της ισοφάρισης ήρθε στο 89’ με καταπληκτική πάσα του Λάρσον στον Ντιουσέ, με τον Σενεγαλέζο να σκοράρει με καταπληκτικό πλασέ στον αέρα! Γκολ No.2 για τον Ντιουσέ στην επαγγελματική του καριέρα!

Οι διακριθέντες της αναμέτρησης για τον ΟΦΗ ήταν ο Μανδάς και ο Βούρος, αφού αμφότεροι κράτησαν το σκορ χαμηλά με τις επεμβάσεις τους.

Οπωσδήποτε νίκη με την Λαμία στο Ηράκλειο, αν θέλει να ελπίζει σε εύκολη, σχετικά, παραμονή.

Tags :

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Κορυφαία Άρθρα

YouTube Videos

Βρείτε Μας Στα Social

Facebook Feed

@2023 - All Right Reserved. Designed and Developed by ilirium