Έπαιξε ο Πέπε στην Ελλάδα;

Η απάντηση στο παραπάνω ερώτημα θα μπορούσε να είναι “ναι”, αλλά δυστυχώς για τους ποδοσφαιρόφιλους ή ευτυχώς για όσους ποδοσφαιριστές ήθελαν να κρατήσουν ακέραιες τις κνήμες τους, δεν έπαιξε.

Ο Λεάντρο Άλβαρεζ θα μπορούσε να είναι ο δικός μας “Πέπε” (εμφανισιακά). Ο Αργεντινός αμυντικός μέσος είχε το πρώτο πέρασμα από την περιοχή μας, στο κυπριακό πρωτάθλημα και συγκεκριμένα τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Δύο χρόνια αργότερα τον απέκτησε ο Ολυμπιακός Βόλου με τα τρία έτη που ακολούθησαν να είναι μάλλον τα πιο χαρακτηριστικά της καριέρας του.

Ο υποβιβασμός της ομάδας, ως τιμωρία για τα όσα εξωαγωνιστικά συνέβησαν εκείνη την περίοδο, είχε ως αποτέλεσμα ο μεγαλύτερος λάτρης της λατινικής αγοράς στη χώρα (Αστέρας Τρίπολης), να μην αφήσει προφανώς ανεκμετάλλευτη αυτήν την τεράστια ευκαιρία.

Στην Αρκαδία έμεινε για δύο σεζόν, μετά από τις οποίες μετακόμισε στη Ριζούπολη για τον Απόλλωνα Σμύρνης, όπου και σταμάτησε το επαγγελματικό ποδόσφαιρο έναν χρόνο αργότερα.

Αποτελεί μία πολύ χαρακτηριστική φιγούρα των ελληνικών γηπέδων της περιόδου 2008-2014 και είμαστε σίγουροι πως ο Ολυμπιακός Βόλου θα τον ήθελε στο ρόστερ του ακόμη και σήμερα σε ηλικία 41 ετών, προκειμένου να συμβάλει στην αποφυγή του υποβιβασμού από τη Γ’ Εθνική στα τοπικά της Μαγνησίας.

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Κορυφαία Άρθρα

YouTube Videos

Βρείτε Μας Στα Social

Facebook Feed

@2023 - All Right Reserved. Designed and Developed by ilirium