Κατάθεση ψυχής από τους παίκτες του ΟΦΗ

Η ομάδα χθες έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι ανασταλτικά, αφήνοντας την αντίστοιχη του Βόλου να «ονειρεύεται» ένα γκολ που δεν κατάφερε να βρει ποτέ. Με το Βούρο να είναι βράχος, το Λάρσον να κόβει τα πάντα, το Μεγιάδο να κυνηγάει την μπάλα όπου πάει και το Στίβενς να σταματάει ότι πηγαίνει πάνω του, ο ΟΦΗ κατάφερε να πάρει μια σημαντική νίκη για τη συνέχεια, ειδικά στο ψυχολογικό κομμάτι της.

Αν και ο Νιόπλιας είδε τους Μεγιάδο και Ντικό να φεύγουν με ενοχλήσεις και το Λάρσον να βγαίνει με δεύτερη κίτρινη στο 77’, άπαντες έκαναν σωστά τη δουλειά τους και κατάφεραν με το γκολ του Διαμαντή στο 5ο λεπτό να φέρουν τη νίκη μέσα στο Πανθεσσαλικό.

Επιθετικά ο ΟΦΗ δεν κατάφερε και πολλά, μιας και τελείωσε τον αγώνα με μόλις τέσσερα σουτ, έναντι δεκατριών του Βόλου. Είδε όμως τον Ντικό να είναι σε όλο το ματς ενεργητικός, με μπάλα ή χωρίς, και το Θεοδοσουλάκη να πιέζει σε κάθε φάση και να προσπαθεί να διασπάσει την ομάδα του Βόλου. Κορυφαία στιγμή του νεαρού επιθετικού ήταν το «κρέμασμα» που προσπάθησε να κάνει στον Κλέιμαν, αφού ο τερματοφύλακας του Βόλου είχε βγει αρκετά από την εστία του, με τον 18χρονο να στέλνει την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

Αν οι Κρητικοί θέλουν να ελπίζουν για εξάδα, θα πρέπει να νικήσουν τον Παναιτωλικό το Σάββατο στο Ηράκλειο και να κάνουν τις τελευταίες, απαραίτητες για τη συνέχεια, προσθήκες στο ρόστερ, ενώ ακολουθεί και η ανακοίνωση του Μεχντί Ζερκάνι.

Tags :

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Κορυφαία Άρθρα

YouTube Videos

Βρείτε Μας Στα Social

Facebook Feed

@2023 - All Right Reserved. Designed and Developed by ilirium