Κυνηγώντας ένα νέο “1986”!

Ο Διαγόρας επιδιώκει σταθερά και αθόρυβα την επανάληψη της κατάκτησης του τίτλου της Β’ Εθνικής όπως πέτυχε το 1986!

Αργά, μεθοδικά και κυρίως αθόρυβα, ο Διαγόρας Ρόδου βρίσκεται στην τρίτη θέση, πίσω από Άθενς Καλλιθέα και Χανιά. Μάλιστα, η διαφορά από την κορυφή, και κατά συνέπεια τον προβιβασμό στη Super League 1, είναι μόλις δύο βαθμοί!

Ποιος να φανταζόταν στην αρχή της σεζόν πως οι Ροδίτες θα κάνουν τόσο παραγωγική χρονιά; Ακόμη κι αν έπρεπε να διαλέξεις 3-4 ονόματα διεκδικητών, δεν θα σκεφτόσουν σίγουρα το συγκεκριμένο! Κι όμως, έπειτα από 12 αγώνες ο Διαγόρας έχει κάνει κάποιες σπουδαίες νίκες που δείχνουν πως μόνο τυχαία δεν βρίσκεται στη διεκδίκηση της ανόδου. Μια άνοδο που θέλουν παρά πολύ οι φίλαθλοι, χωρίς όμως σε καμία περίπτωση να βάζουν πίεση στους παίκτες, αφού όλοι γνωρίζουν πως θα πρόκειται αναμφισβήτητα για μεγάλη υπέρβαση.

Πρόκειται για έναν όμιλο στον οποίο Άθενς Καλλιθέα και Χανιά παίζουν εξαιρετικό ποδόσφαιρο (όπως και ο Διαγόρας που κέρδισε τους δύο αυτούς συλλόγους), τον Ιωνικό και την Καλαμάτα των γεμάτων ρόστερ (τους οποίους επίσης νίκησε), και της Ηλιούπολης που χτίζει από πέρσι κάτι δυνατό, αλλά δεν παύει φέτος να είναι έκπληξη (η μόνη ήττα για τους Ροδίτες από το φετινό Top-6).

Όσον αφορά τον “γηραιό της Ρόδου”, η συσπείρωση είναι μεγάλη. Και πως να μην είναι άλλωστε, όταν έχουν περάσει πολλά χρόνια από την τελευταία μεγάλη αγωνιστική παρουσία στη Β’ Εθνική. Οι παρεμβάσεις στο γήπεδο είναι επίσης σημαντικές, ένα στάδιο που θα μπορούσε να παρομοιαστεί αρχιτεκτονικά με το Σταντ Λουί Β’ του Μονακό.

Ακόμη και στο Κύπελλο Ελλάδας, κόντραρε στα ίσια τον Παναιτωλικό και θα μπορούσε να τον αποκλείσει αν ήταν λίγο πιο εύστοχος στη διαδικασία των πέναλτι!

Με το τελευταίο παιχνίδι που έπαιξε ο Διαγόρας στην Α’ Εθνική να χρονολογείται στο μακρινό 1989, καταλαβαίνει κανείς με πόση ανυπομονησία προσδοκούν οι Ροδίτες μια ενδεχόμενη κατάκτηση της πρώτης θέσης! Επαναλαμβάνουμε, οι ελπίδες υπάρχουν χωρίς να υπάρχει πίεση προς τους παίκτες, καθώς εκείνοι έχουν αποδείξει ήδη πως καταβάλλουν τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια!

ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ;

Κορυφαία Άρθρα

YouTube Videos

Βρείτε Μας Στα Social

Facebook Feed

@2023 - All Right Reserved. Designed and Developed by ilirium