Μία περιπετειώδης σεζόν για τον ΠΑΣ Γιάννινα έφτασε στο τέλος…

Ο απολογισμός της σεζόν 2022/23 για τον ΠΑΣ Γιάννινα που κινδύνεψε αλλά παραμένει στην Α’ Εθνική.

Είναι γεγονός πλέον. Τελείωσαν και τα πλέι-άουτ και ο ΠΑΣ Γιάννινα θα παραμείνει στην Σούπερ Λιγκ και τη σεζόν 2023-2024. Ο απολογισμός σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα των 7 αγώνων, 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες.

Αναμφίβολα ήταν μία εξαιρετικά δύσκολη χρονιά για τους Ηπειρώτες. Τόσο για την αποδέσμευση του μεγαλύτερου ποσοστού του περσινού κορμού της ομάδας, όσο και για την επιλογή ενός άπειρου προπονητή, ο οποίος ανέλαβε μια ομάδα από το μηδέν με νέους ποδοσφαιριστές για σχεδόν κάθε θέση. Με όλα τα παραπάνω, αντιλαμβάνεται κάποιος τον βαθμό δυσκολίας που είχαν τόσο οι ποδοσφαιριστές όσο και η διοίκηση, έτσι ώστε ο ΠΑΣ Γιάννινα να μην κινδυνέψει.

Η μη βέλτιστη δυνατή βαθμολογική συγκομιδή

Στην αρχή της σεζόν δεν ήταν και τόσο ενθαρρυντικά τα αποτελέσματα. Αρκετοί πίστεψαν πως με αυτή τη χαμηλή απόδοση στο γήπεδο, η ηπειρωτική ομάδα πολύ πιθανόν να κινδυνέψει και μάλιστα άμεσα. Και έτσι, με αυτόν τον τρόπο κυλούσαν οι αγωνιστικές μέχρι τη διακοπή για τον πρώτο γύρο με απολογισμό 2 νίκες, 3 ισοπαλίες και 13 ήττες. Όπως γίνεται αντιληπτό και από αυτά τα στατιστικά, η ομάδα της Ηπείρου αντιμετώπισε αρκετές δυσκολίες τη φετινή σεζόν. Αλλά κατάφερε να τις προσπεράσει με την προσθήκη των Τσιντώτα και Τζίνο καθώς και την αλλαγή συστήματος που έφερνε καλύτερη απόδοση στο παιχνίδι του “Αγιαξ της Ηπείρου”. Στον δεύτερο γύρο η συγκομιδή του ΠΑΣ Γιάννινα ήταν 2 νίκες, 8 ισοπαλίες και μόλις 3 ήττες.

Αναμφίβολα, μία τέτοια χρονιά είχε τις δυσκολίες, τα στραβοπατήματα καθώς και τους συνεχείς τραυματισμούς αλλά δεν παύει να ήταν ένα μάθημα για τους παράγοντες έτσι ώστε να μην κάνουν τα ίδια λάθη και το επερχόμενο καλοκαίρι, αυτό του 2023. Η νέα σεζόν σίγουρα θα είναι και αυτή δύσκολη γιατί είδαμε πως όλα μπορούν να συμβούν στην ανταγωνιστική Σούπερ Λιγκ!

Ανασυγκρότηση για αποφυγή παρόμοιων γεγονότων

Αρχικά πρέπει άμεσα να ξεκαθαριστεί το τοπίο σχετικά με τις αποχωρήσεις στο ρόστερ της ηπειρωτικής ομάδας έτσι ώστε να ξεκινήσει όσο γρηγορότερα γίνεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας για την σεζόν 2023-2024. Κατά την ταπεινή μου γνώμη καθαρός στόχος της ομάδας πρέπει να είναι να κρατήσει ένα μεγάλο ποσοστό του φετινού κορμού. Χρήσιμο εννοείται, να πραγματοποιηθούν στοχευμένες μεταγραφικές κινήσεις με σκοπό η ομάδα να εξασφαλίσει γρήγορα την παραμονή της στην Α’ Κατηγορία. Μετά ότι επρόκειτο να έρθει, ας έρθει.

ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ;

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Κορυφαία Άρθρα

YouTube Videos

Βρείτε Μας Στα Social

Facebook Feed

@2023 - All Right Reserved. Designed and Developed by ilirium