Ναι μεν ΠΑΣ, αλλά πως προέκυψε;

Ο Θανάσης Τζώρτζης, ο Αθηναίος ΠΑΣολές αρθρογράφος της Επισκύρου μας εξηγεί την ιστορία του σχετικά με την επιλογή ομάδας.

Εννοείται ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι ένας ιδιαίτερος παράγοντας στην ζωή μου που μπορεί να με κάνει χαρούμενο αλλά και λυπημένο. Όμως όταν παρακολουθώ αυτό που συναισθηματικά είμαι δεμένος, όπως ο κάθε ΠΑΣολές, νοιώθω ευλογημένος. Αλλά πως προέκυψε αυτή η επιλογή και η αγάπη μου προς την ομάδα; Πώς συνέβη;

Όλα ξεκινούν τη χρονιά 2012 και τη σεζόν 2012-2013. Ήταν η σεζόν που ο ΠΑΣ έκανε την καλύτερη χρονιά της ιστορίας του στην Α’ Εθνική. Βγαίνοντας 5ος, εξασφάλισε μία θέση στα πλει οφ και ταυτόχρονα την έξοδο του στην Ευρώπη. Πως κολλάει όμως αυτό με το πως άρχιζα να υποστηρίζω τον ΠΑΣ; Αφενός, προερχόμενος από μια οικογένεια οι οποίοι ήταν όλοι ΠΑΣολέδες δεν γινόταν αλλιώς και αφετέρου η πρώτη φορά μου στο γήπεδο που με στιγμάτισε τόσο ως άνθρωπο όσο και ως οπαδό ήταν σε παιχνίδι του ΠΑΣ.

Έρωτας με την πρώτη ματιά

Έτσι λοιπόν κατάφερα να βρεθώ σε γήπεδο για πρώτη φορά το 2013. Συγκεκριμένα, στη διάρκεια των πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος. Πιο συγκεκριμένα ήταν το παιχνίδι Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα 2-0 που παρ’ όλο που δεν είχε το κατάλληλο τέλος για εμάς τους φιλάθλους, εγώ κατάφερα να χτίσω έναν συναισθηματικό δεσμό με τον “Αγιαξ της Ηπείρου” που από τότε κρατάει και θα κρατήσει για πολύ καιρό ακόμη!

Βέβαια η ζωή στην Αθήνα υποστηρίζοντας μια επαρχιακή ομάδα όπως καταλαβαίνει κανείς είναι ασυνήθιστο έως σπάνιο φαινόμενο. Και αυτό είναι που κάνει το ποδόσφαιρο ξεχωριστό! Και κλείνοντας θέλω να στείλω ένα μήνυμα σε όλους τους φιλάθλους – οπαδούς. Να υποστηρίζετε την ομάδα σας με μέτρο, χωρίς να ξεπερνάτε τα όρια γιατί μας αξίζει σαν Ελλάδα καλύτερο ποδόσφαιρο, μακριά οι τοξικότητες και οι βιαιότητες!

Θα ζούμε πάντα με το μεγαλύτερο όνειρο να δούμε τον Ταύρο στα σαλόνια του Τσάμπιονς Λιγκ!

ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ;

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Κορυφαία Άρθρα

YouTube Videos

Βρείτε Μας Στα Social

Facebook Feed

@2023 - All Right Reserved. Designed and Developed by ilirium