Ομάδα χωρίς βάθος ούτε πάθος

Ήττα που κάθε φίλος, και μή, του ΟΦΗ θα έπρεπε να περιμένει σήμερα από έναν, πολλά σκαλιά, ανώτερο Παναθηναϊκό τον τελευταίο χρόνο. Ένας ΟΦΗ με πολλές ελλείψεις, ένας ΟΦΗ που ξεκίνησε με δύο μπακ ως εξτρέμ. Ένας ΟΦΗ ανίκανος να κρατήσει τη μπάλα μέχρι το 0-2, ένας ΟΦΗ που χάθηκε στο ίδιο του το γήπεδο.

Ενώ οι φίλαθλοι και οπαδοί του «ντοπάρανε» την ομάδα από το ξενοδοχείο που μαζεύεται μέχρι και το γήπεδο, οι ποδοσφαιριστές των Κρητικών ξέχασαν τι σημαίνει πάθος, το οποίο έμεινε στις κερκίδες και μπήκε μόνο με τον Αποστολάκη στον αγωνιστικό χώρο. Ο 18χρονος με το που πάτησε στο «αγωνιστικό» χορτάρι μόνο «θράσος» έβγαζε και έπαιζε φανερά καλύτερα από πολλούς συμπαίκτες του τη σημερινή βραδιά.

Βέβαια, ο ΟΦΗ έχασε και τον Νέιρα στο 11’, αφού είχε ενοχλήσεις στο πόδι του, ενώ στο 68’ έγινε αναγκαστική αλλαγή και ο Τοράλ. Δύο πολύ σημαντικά γρανάζια για τους Κρητικούς που «χάλασαν» τα πλάνα του Νιόπλια, αφού αναγκάστηκε να βάλει τον Ντικό και τον Στάικο, αντίστοιχα, ενώ ο πρώτος δεν είχε προπονηθεί όλη τη βδομάδα λόγω τραυματισμού που αντιμετώπισε μετά το ματς με τον Ατρόμητο.

Ένας ΟΦΗ που χρειάζεται μεταγραφική ενίσχυση επειγόντως. Αν και, όπως ενημέρωσαν πατέρας και γιος Σαμαρά, η ομάδα θα φέρει δύο παίκτες μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου στις θέσεις των εξτρέμ και φορ. Δύο παίκτες που, απ’ όσο είπαν, είναι ποιοτικά καλύτεροι των υπαρχόντων, και αναμένουμε να δούμε αν ισχύει. Οι μεταγραφές όμως, σίγουρα δεν θα πρέπει να σταματήσουν εκεί, αφού η ομάδα χρειάζεται βάθος.

Tags :

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Κορυφαία Άρθρα

YouTube Videos

Βρείτε Μας Στα Social

Facebook Feed

@2023 - All Right Reserved. Designed and Developed by ilirium