Πάντός… καιρού προσωπικότητα

Στον κόσμο της “στρογγυλής θεάς”, υπάρχουν διάφορες κατηγορίες ποδοσφαιριστών. Είναι εκείνοι που… “της μιλάνε”, και κάποιοι που βρίσκονται την κατάλληλη στιγμή στο κατάλληλο μέρος. Υπάρχουν όμως και κάποιοι άλλοι, λιγότερο τεχνίτες, που προσφέρουν τα πάντα στο γρασίδι και ο συνήθως ο κόσμος ταυτίζεται μαζί τους. Μία τέτοια περίπτωση είναι αυτή του Τάσου Πάντου.

Ας πάρουμε τα πράγματα όμως από την αρχή! Ο Αθηναίος αμυντικός ξεκίνησε την καριέρα του το 1998 στην Προοδευτική, όπου έμεινε έως το 2003 μετρώντας 95 συμμετοχές. Ύστερα, πέρασε μία 7ετία στον Ολυμπιακό καταγράφοντας 204 αγωνιστικές εμφανίσεις. Τα τελευταία χρόνια της καριέρας του τα πέρασε στα Γιάννενα, όπου είχε 80 συμμετοχές με την ομώνυμη ομάδα. Εμείς θα σταθούμε στα χρόνια που φόρεσε την ερυθρόλευκη φανέλα, με την οποία κατέκτησε 5 πρωταθλήματα, 4 κύπελλα και 1 σούπερ καπ.

Μπορεί η τεχνική του κατάρτιση να μην ήταν και η καλύτερη δυνατή που θα συναντούσε κανείς σε ποδοσφαιριστή, όμως ο Τάσος τα “έδινε όλα” κυριολεκτικά! Ήταν η “ψυχή” της ομάδας, ενώ κατάφερε να “σβήνει” από το γήπεδο πολλούς αντιπάλους του, εντός και εκτός Ελλάδας. Άλλωστε δεν έμεινε τυχαία τόσα χρόνια στην ομάδα της καρδιάς του, αφού οι προπονητές του έδειχναν πλήρη εμπιστοσύνη.

Αποτελεί, θα λέγαμε, τον παίκτη-πρότυπο για όσους θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο. Είναι ένα πρόσωπο που κάθε αθλητικός οργανισμός θα ήθελε να διαθέτει στο έμψυχο δυναμικό του. Ο χαρακτήρας του, το ήθος του και ο σεβασμός που έδειχνε σε συμπαίκτες και αντιπάλους, προπονητές και λοιπό τεχνικό επιτελείο, ήταν τα στοιχεία που τον έκαναν να ξεχωρίσει και να μείνει ανεξίτηλα χαραγμένος στη μνήμη μας!

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Κορυφαία Άρθρα

YouTube Videos

Βρείτε Μας Στα Social

Facebook Feed

@2023 - All Right Reserved. Designed and Developed by ilirium