Πολύ καλή εμφάνιση, τον πληγώνουν οι υπεύθυνοι των μεταγραφών

Σήμερα οι παίκτες του ΟΦΗ έδωσαν την ψυχή τους για άλλη μια φορά, αλλά οι συνήθεις ύποπτοι και οι τραυματισμοί, του χάλασαν το παιχνίδι.

Αν και οι Κρητικοί άξιζαν τη νίκη, οι μεταγραφικές ελλείψεις και το ανεπαρκές ρόστερ τον κράτησαν μακριά από τους τρεις βαθμούς, όπως και από την ισοπαλία.

Ποδοσφαιριστές και οπαδοί έδωσαν ότι είχαν, ανεξαρτήτως από το ποιος έδωσε τα περισσότερα, αλλά για άλλη μια φορά τους «πρόδωσαν» οι υπεύθυνοι των μεταγραφών και της σχεδίασης της ομάδας, και κατά συνέπεια κατάφεραν να επισκιάσουν και το ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ γκολ του Μπαλογιάννη, το πρώτο στην επαγγελματική του καριέρα.

Ένας ΟΦΗ που σε κάθε ματς του, χάνει από δύο παίκτες (Πασαλίδης και Μαρινάκης σήμερα), και μια διοίκηση που αποφάσισε να λιγοστεύσει τους παίκτες της ώστε να φέρει ποδοσφαιριστές από το πάνω ράφι και στηρίζεται σε άτομα με βεβαρημένο ιατρικό παρελθόν. Ενώ ο Ζερκάν δεν είναι ακόμα στο επίπεδο της Σούπερλιγκ σύμφωνα με το Νιόπλια, αν και έρχεται από την πρώτη κατηγορία της Γαλλίας και τον ήθελε η Άστον Βίλα το περσινό καλοκαίρι, η ενίσχυση καθυστερεί, ακόμα ο Έλληνας προπονητής ζητάει παίκτες, αλλά οι υπεύθυνοι λένε πως… «έρχονται» και τελικά φέρνουν ανέτοιμους με μορφή δανεισμού.

Αν και ο κόουτς του ΟΦΗ είναι ο μόνος που μιλάει στην κάμερα, ή και στους δημοσιογράφους, για τη σημερινή κατάσταση της ομάδας από τη μέρα που μπήκε στη θέση αυτή, με τους υπόλοιπους ανθρώπους της διοίκησης να μένουν στα σκοτάδια, σήμερα «έριξε» σπόντες προς όλες τις κατευθύνσεις στα 15, περίπου, λεπτά της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε μετά τον αγώνα. Τόνισε φυσικά πως ο κόσμος έχει δίκιο που φωνάζει, πως οι τραυματισμοί είναι απολύτως λογικοί αφού στην προετοιμασία δεν έγιναν οι απαραίτητες προσθήκες και πως δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα με τον ΠΑΟΚ.

Tags :

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Κορυφαία Άρθρα

YouTube Videos

Βρείτε Μας Στα Social

Facebook Feed

@2023 - All Right Reserved. Designed and Developed by ilirium