“Στάθηκε στο ύψος του”

Ο Ατρόμητος φιλοξενήθηκε από την ΑΕΚ για την 8η αγωνιστική. Ήταν ανταγωνιστικός μέσα στην Αγία Σοφία, αλλά έφυγε με την ήττα, εξαιτίας του μοναδικού τέρματος που δέχθηκε στο 94′.

Η ομάδα μας, μπήκε δυνατά στο ματς, ανακτούσε πολλές φορές την μπάλα, δημιουργούσε συνεργασίες και επιθετικές ενέργειες και γενικά έδειχνε ότι δεν μπήκε για να κρατήσει μόνο τον βαθμό της ισοπαλίας. Στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο, και οι δύο πλευρές δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες με το ρυθμό να είναι εξαιρετικός, στα επίπεδα υψηλών ξένων πρωταθλημάτων!

Στο δεύτερο ημίχρονο οι “κυανόλευκοι” δεν σταμάτησαν την καλή τους παρουσία μέσα στο γήπεδο και συνέχισαν με την εικόνα του πρώτου. Η ΑΕΚ ήταν ανανεωμένη και με περισσότερη ενέργεια, δημιουργώντας πολλές φάσεις, αλλά έπεσε πάνω σε έναν εξαιρετικό Γιαννιώτη. Στο 92′ μετά από σέντρα του Σιμάνσκι, ο Μάνταλος τσίμπησε την μπάλα, ο Μαυρομμάτης τον ανέτρεψε και η “Ένωση” κέρδισε το πέναλτι. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Άμραμπατ και έτσι γράφτηκε το τελικό 1-0.

Μία πολύ καλή εμφάνιση από τον Ατρόμητο, χωρίς κανέναν να υστερεί, καθώς όλοι οι παίκτες έδωσαν την ψυχή τους και παρουσιάστηκαν ως ΟΜΑΔΑ.

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Κορυφαία Άρθρα

YouTube Videos

Βρείτε Μας Στα Social

Facebook Feed

@2023 - All Right Reserved. Designed and Developed by ilirium