Τι άλλο μένει να δούμε;

Πολλά είναι αυτά τα οποία μπορεί να πει κάποιος από τη λήξη της κυριακάτικης αναμέτρησης, όταν Ολυμπιακός και Άρης μοιράστηκαν το βαθμό της ισοπαλίας. Γεγονός που μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό για τους ερυθρόλευκους στο φετινό πρωτάθλημα. Ήταν αυτονόητο πως οι ερυθρόλευκοι έπρεπε να κερδίσουν με κάθε τρόπο και να εκμεταλλευτούν επιτέλους τα άλλα αποτελέσματα.

Οι τελευταίες εξελίξεις φέρνουν αλλαγές στο λιμάνι. Το θέμα παραίτησης του Μίτσελ είναι στο προσκήνιο. Οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας στάθηκαν φανερά στην αντίθετη πλευρά από αυτή του Ισπανού τεχνικού, με τον τελευταίο να καταφεύγει στην έσχατη λύση. Η διοίκηση ωστόσο δε στήριξε τον προπονητή στο καθοριστικότερο σημείο της σεζόν, καθώς ακόμη και έτσι η απόσταση από την κορυφή είναι στους τρείς πόντους.

Ναι, σαφώς το παιχνίδι με τον Άρη θα μπορούσε να φέρει τον Ολυμπιακό σε απόσταση αναπνοής. Αλλά το χρονικό διάστημα δεν είναι το ενδεδειγμένο για μια τέτοια μετάβαση. Το ένα παιχνίδι διαδέχεται το άλλο και καμιά αλλαγή δε μπορεί να φέρει ξαφνικά την άνοιξη. Δεν πάμε φυσικά να βγάλουμε αλάνθαστο τον Ισπανό, όμως δύσκολα αυτή τη στιγμή να αλλάξει κάτι δραματικά προς το καλύτερο.

Είναι μια ακόμα “ανορθογραφία”, μια ακόμα τρέλα που έρχεται να πλαισιώσει την φετινή σεζόν. Η οποία μάλιστα δε λέει να φτιάξει με κανένα τρόπο τελικά…

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Κορυφαία Άρθρα

YouTube Videos

Βρείτε Μας Στα Social

Facebook Feed

@2023 - All Right Reserved. Designed and Developed by ilirium