Τι θα συνέβαινε εάν ο ΠΑΣ Λαμία στόχευε το Κύπελλο;

Η αγωνιστική εικόνα του ΠΑΣ Λαμία δημιουργεί ένα τεράστιο ερώτημα “τι θα συνέβαινε εάν περνούσε τον Λεβαδειακό;”

Μπορεί εχθές να έχασε από τον ασφαλώς ανώτερο ΠΑΟΚ, όμως ο τρόπος παιχνιδιού των Φθιωτών για ακόμη ένα εφετινό παιχνίδι είναι εξαιρετικά ελκυστικός για ομάδα από την έκτη θέση και κάτω. Στο πρώτο ημίχρονο το σύνολο του Λεωνίδα Βόκολου έδειχνε πως δεν μπήκε για να χάσει, ούτε να καθίσει πάνω στο ένα γκολ που πέτυχε. Έπαιζε για να πετύχει όσα περισσότερα γκολ μπορούσε. Ασφαλώς οι παίκτες παίζουν χωρίς άγχος, αφού η ομάδα λογικά θα τερματίσει έκτη. Όμως, δεν γίνεται ένας ουδέτερος φίλαθλος να μην παραδεχθεί τον ελκυστικότατο τρόπο παιχνιδιού του ΠΑΣ Λαμία.

Και τώρα ξεκινάει ένα υποθετικό σενάριο που ίσως προβληματίσει πολύ τους φίλους της Λαμίας. Τι θα συνέβαινε, εάν περνούσε το εμπόδιο του Λεβαδειακού στο Κύπελλο;

Οι Φθιωτοί ενσαρκώνουν από το 2017 τον σύγχρονο “φονέα των γιγάντων” στο Κύπελλο (φέτος και στο Πρωτάθλημα)! Έχουν αποκλείσει Παναθηναϊκό (2017/18, 2018/19), Ολυμπιακό (2018/19) και Άρη (2021/22), καταφέρνοντας να συμμετάσχουν στα ημιτελικά του θεσμού τρεις φορές τη σύγχρονη εποχή.

Φέτος η κλήρωση ήταν ιδανική. Αν περνούσαν το εμπόδιο του Λεβαδειακού θα έπαιζαν εναντίον της Νίκης Βόλου. Δύο ομάδες από τη Super League 2. Θα έφταναν στη Φάση των 8, όπου θα αντιμετώπιζαν τον Παναιτωλικό. Αν περνούσαν και τους Αιτωλούς θα έπεφταν στον ημιτελικό πάνω στον Άρη, που πριν από δύο χρόνια “είχαν σκοτώσει” στην παράταση των προημιτελικών. Αν έφταναν στον τελικό, θα έπαιζαν εναντίον του Παναθηναϊκού που είχαν αποκλείσει δις (!) σε διπλά παιχνίδια! Τι θα μπορούσε να συμβεί σε ένα μονό παιχνίδι, μερικά χιλιόμετρα βόρεια του Νομού Φθιώτιδας, στον Βόλο;

Εν ολίγοις, με λίγη τύχη και τη σοβαρή αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζει φέτος η παρέα των Καρλίτος, Σιμόν, Τζανετόπουλου, Τζανδάρη, Τσιλόυλη, Σλίφκα και όλων των άλλων εξαιρετικών παικτών, ο ΠΑΣ Λαμία θα μπορούσε να διεκδικήσει σε ένα μονό παιχνίδι το Κύπελλο Ελλάδας!

Ο σύλλογος επέλεξε να στρέψει την προσοχή του στο Πρωτάθλημα και ασφαλώς πέτυχε ένα ιστορικό επίτευγμα με την είσοδο στα Πλέι-οφ. Όμως το ερώτημα παραμένει.

Τι θα συνέβαινε εάν είχε περάσει τον Λεβαδειακό..;

ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ;

Κορυφαία Άρθρα

YouTube Videos

Βρείτε Μας Στα Social

Facebook Feed

@2023 - All Right Reserved. Designed and Developed by ilirium