Τέλος μιας επιτυχημένης χρονιάς ή όχι;

Το τέλος της σεζόν έφτασε με την ομάδα του ΠΑΣ Λαμία να τερματίζει στην 6η θέση. Ήταν επιτυχημένο το φινάλε ή μήπως όχι;

Tο σύνολο που δημιούργησε ο Λεωνίδας Βόκολος (ο οποίος πλέον δεν είναι προπονητής του ΠΑΣ Λαμία) έδειξε από την αρχή της χρονιάς πολύ καλά σημάδια, δημιουργώντας μια “οικογένεια”. Από τα φιλικά προετοιμασίας μέχρι και τους πρώτους αγώνες του πρωταθλήματος ο σύλλογος βρισκόταν σε καλό φεγγάρι. Μετά το μισό του πρωταθλήματος, αφού είχε εξασφαλίσει τη σωτηρία, εμφανίστηκε ένας στόχος ο οποίος δεν περίμενε κανένας να επιτευχθεί. Αυτός ήταν η είσοδος στα play offs του πρωταθλήματος, πετυχαίνοντας το καλύτερο πλασάρισμα στην ιστορία της συνολικά.

Παρ’ όλα αυτά, οι Φθιωτοί αποδυναμώθηκαν αρκετά με την είσοδο στα play offs, αποδεσμεύοντας αρκετούς παίκτες με έναν από αυτούς να είναι ο Καρλίτος, ο οποίος ευθύνεται ως επί το πλείστον για τη φετινή πορεία. Ο ΠΑΣ Λαμία δεν μπόρεσε να είναι ανταγωνιστικός ούτε λίγο και ας αντιμετώπιζε μεγαλύτερου επιπέδου ομάδες, καταφέρνοντας μόνο μία ισοπαλία από τον ΠΑΟΚ. Στη διαδικασία αυτή, δέχτηκε 35 γκολ σε 10 αγώνες με ένα μέσο όρο 3,5 γκολ ανά αγώνα.

Το ερώτημα που προκύπτει λοιπόν, είναι αν όντως τελικά ήταν μια επιτυχημένη σεζόν (και ας έκανε η ομάδα το καλύτερο της πλασάρισμα στη Super League 1) εξαιτίας της κακής παρουσίας στα play offs.

ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ;

Κορυφαία Άρθρα

YouTube Videos

Βρείτε Μας Στα Social

Facebook Feed

@2023 - All Right Reserved. Designed and Developed by ilirium