Το πρωτάθλημα Mini Football League Crete

Το πρωτάθλημα μίνι ποδοσφαίρου στην Κρήτη, με έδρα το Ηράκλειο, φιλοδοξεί να αναπτυχθεί ακόμη περισσότερο το επόμενο διάστημα.

Πριν λίγο καιρό το Mini Football League Crete μας προσέγγισε ζητώντας μας να αναδείξουμε την προσπάθεια των συμμετεχόντων. Εμείς από την πλευρά μας, έχουμε ταχθεί ανοιχτά υπέρ της ιδέας πως ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο τα “μεγάλα σαλόνια”. Το ποδόσφαιρο πρωτίστως είναι ένα παιχνίδι-αφορμή για συνάντηση με φίλους, εκδρομές και ταξίδια, πνευματική και σωματική εκγύμναση. Επομένως πως μπορούσαμε να αρνηθούμε;

Είναι όμορφο να συμμετέχεις σε μία τοπική ομάδα ερασιτεχνικού χαρακτήρα. Όμως υπάρχουν αρκετοί που προτιμούν άλλες μορφές ποδοσφαίρου αντί του 11*11. Η προσπάθεια των παιδιών από το Ηράκλειο Κρήτης βρίσκεται ακόμη σε πρώιμη μορφή, καθώς οι ομάδες που συμμετέχουν είναι μόλις 3, ενώ αρχικά ήταν 5, με 2 κλαμπ να αποχωρούν. Η μορφή των παιχνιδιών είναι 6 εναντίον 6, με κάθε ημίχρονο να έχει διάρκεια 25 λεπτών.

Επιγραμματικά, να πούμε πως οι ομάδες που συμμετέχουν είναι οι εξής:
Πολυκατοικία United
Αμπαλιακός FC
Χαλκιαδάκης FC
ZNTO FC
Juvecrue

Στο πρωτάθλημα συνεχίζουν οι τρεις πρώτες, με έντονη μάχη για την κορυφή. Παρακάτω η βαθμολογία μέχρι σήμερα. Απομένουν ακόμη δέκα αγωνιστικές.

Ευχή μας, το επόμενο πρωτάθλημα να απαρτίζεται από περισσότερες ομάδες. Και γιατί όχι και από άλλες πόλεις της Κρήτης; Δεν θα ήταν τέλειο, να παίρνεις τους φίλους σου, να μπαίνεις στο ΚΤΕΛ ή το αμάξι και να ταξιδεύεις από το Ηράκλειο στο Ρέθυμνο;

Αν υπάρχουν παρόμοιες προσπάθειες από άλλες πόλεις της Ελλάδας, ευχαρίστως να τις προωθήσουμε! Περιμένουμε τα μηνύματά σας!

ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ;

Κορυφαία Άρθρα

YouTube Videos

Βρείτε Μας Στα Social

Facebook Feed

@2023 - All Right Reserved. Designed and Developed by ilirium