2011-2023: Από τα πολύ ψηλά στα πολύ χαμηλά…

Μέσα σε δώδεκα χρόνια ο Ολυμπιακός Βόλου βίωσε την απόλυτη καταξίωση και πλέον κινδυνεύει με την πλήρη απαξίωση.

Ο Ολυμπιακός Βόλου ολοκλήρωσε τη φετινή καταστροφική σεζόν με έναν χαμένο τελικό Κυπέλλου ΕΠΣ Θεσσαλίας. Ο Ολυμπιακός φάνηκε σε ένα ακόμη παιχνίδι κατώτερος των περιστάσεων και έχασε από τον Θησέα Αγριάς με 1-0 στην παράταση.

Οι Βολιώτες βίωσαν φέτος για πρώτη φορά στην 86χρονη ιστορία τους τον υποβιβασμό στις τοπικές κατηγορίες της Μαγνησίας. Επομένως. η κατάκτηση του τοπικού κυπέλλου ίσως μπορούσε να καταπραΰνει λίγο την τραγική σεζόν, όμως ήρθε να επιβαρύνει την ήδη φορτισμένη κατάσταση.

Μάλιστα, όσοι παρακολούθησαν χτες τον τελικό στο Πανθεσσαλικό απογοητεύτηκαν περισσότερο στη σκέψη πως πριν 12 χρόνια το ίδιο γήπεδο ήταν κατάμεστο στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Ατρόμητο. Ειδικότερα αυτοί οι 500 που ήταν χτες δια ζώσης στην κερκίδα ένοιωσαν την απόσταση μεταξύ του 2023 και του 2011. Τότε που ο Ολυμπιακός διεκδικούσε πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου με παρουσία 10+ χιλιάδων ατόμων στο στάδιο.

Ήταν 16 Μαρτίου 2011 όταν οι “ερυθρόλευκοι” χρειάζονταν νίκη με 1-0 για να πάνε στον τελικό του ΟΑΚΑ. Η λευκή ισοπαλία τότε έδωσε στον Ατρόμητο την πρόκριση, ο οποίος μετέπειτα έχασε από την ΑΕΚ με 3-0 σε εκείνο το επεισοδιακό με αρνητική χροιά παιχνίδι. Όμως, όλα αυτά έχουν μικρή σημασία μπροστά στο μεγαλείο της τότε “ερυθρόλευκης” εξέδρας. Δεν μπορείς να βρεις εύκολα επαρχιακές ομάδες να γεμίζουν τόσο μεγάλα γήπεδα.

Η προτροπή μας στους πιστούς φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου είναι να συνεχίσουν να υποστηρίζουν θερμά την ομάδα και στην Α’ Θεσσαλίας. Η μοίρα θα τους επιβραβεύσει σύντομα, όπως αναλογεί ιστορικά στον σύλλογο!

ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ;

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Κορυφαία Άρθρα

YouTube Videos

Βρείτε Μας Στα Social

Facebook Feed

@2023 - All Right Reserved. Designed and Developed by ilirium