Ανακατεμένο ξεκίνημα

Το 2024 έχει προς το παρόν “λίγο από όλα” για τον ΠΑΣ Λαμία, που καταγράφει μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα.

Οι αναλυτές του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΠΑΣ Λαμία πρέπει να είναι αρκετά μπερδεμένοι, καθώς μετά την επιστροφή από τη διακοπή των Χριστουγέννων, η ομάδα έχει κάνει μία μεγάλη νίκη και δύο μετριότατες εμφανίσεις.

Η νέα χρόνια για την ομάδα της Λαμίας δεν θα μπορούσε να μπει καλύτερα, αφού ξεκίνησε με μία ιστορική νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό. Παρ’ όλα αυτά δεν συνέχισε με το καλύτερο δυνατό τρόπο. Η ομάδα του Βόκολου πήρε άξια αυτήν την τεράστια νίκη εναντίον του Ολυμπιακού, αλλά με “κατεβασμένα χέρια” ισοπαλία με τον ΟΦΗ και ήττα από τον Πανσερραϊκό.

Η Φθιωτική ομάδα προηγήθηκε και κράτησε το σκορ από το 3ο λεπτό μέχρι τη λήξη. Ειδικά στα πρώτα λεπτά του αγώνα είχε “πνίξει” τον Ολυμπιακό με συνεχείς επιθέσεις χωρίς να του δώσει χώρους και στο σύνολο του παιχνιδιού οι «κυανόλευκοι» ήταν ανώτεροι από τον αντίπαλο τους με αποτέλεσμα να πάρουν μία δίκαιη νίκη. Η δουλειά του Βόκολου είναι απίστευτη και ακόμη πιο απίστευτα είναι αυτά που καταφέρνει η ομάδα της Λαμίας τη φετινή χρονιά στο γήπεδο. Ειδικά σε σύγκριση με τις προηγούμενες κακές που “έσωζε” την κατηγορία στην τελευταία αγωνιστική.

Αρκετά οξύμωρο, το γεγονός πως μετά από την καταιγιστική εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό, ακολούθησε μία μέτρια απέναντι στον ΟΦΗ και μια αρκετά κακή απέναντι στον Πανσερραϊκό.

Οι Λαμιώτες φίλαθλοι πρέπει να βρίσκονται κοντά στην ομάδα και να την υποστηρίξουν σε οποιαδήποτε στιγμή της. Ακολουθεί ένα απαιτητικό πρόγραμμα, στο οποίο η ομάδα της Λαμίας πρέπει να πάρει αρκετούς βαθμούς, αν θέλει να συνεχίσει χωρίς άγχος για την υπόθεση παραμονής. Και γιατί όχι, να ελπίζει και σε πλασάρισμα στην εξάδα;

ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ;

Κορυφαία Άρθρα

YouTube Videos

Βρείτε Μας Στα Social

Facebook Feed

@2023 - All Right Reserved. Designed and Developed by ilirium