Άσφαιρος στην Τρίπολη

Η αυλαία της 2ης αγωνιστικής της Super League έκλεισε με την εκτός έδρας δοκιμασία του Ολυμπιακού στην Τρίπολη. Το ματς έληξε με λευκή ισοπαλία, σε ένα παιχνίδι που τα περισσότερα βλέμματα τράβηξε ο Καραντώνης και όχι οι πραγματικοί πρωταγωνιστές.

Στο αγωνιστικό σκέλος, το πρώτο ημίχρονο κύλησε δίχως κάτι ιδιαίτερο, καθώς η μόνη ουσιαστική φάση ήταν ένα γύρισμα του Ελ Αραμπί στο τέλος του ημιχρόνου. Με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού ο Βαλμπουενά πέρασε ξανά στο παιχνίδι στη θέση του Ζίνκερλναγκερ, ενώ αργότερα οι Γκάρι Ροντρίγκες και Ουί Τζό Χουάνγκ έκαναν και εκείνοι την εμφάνιση τους. Ο Ολυμπιακός κατάφερε να δημιουργήσει κάποιες φάσεις παραπάνω, έκλεισε τον Αστέρα στα καρέ του αλλά οι Αρκάδες κράτησαν ανέπαφη την εστία τους σχετικά εύκολα, ενώ ούτε οι Πειραιώτες απειλήθηκαν σε καμία των περιπτώσεων.

Σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια θα λέγαμε τα εξής: Ο Κορμπεράν αυτήν τη φορά άλλαξε το σύστημα και δεν έκανε απλή αλλαγή στα πρόσωπα όπως άλλες φορές. Δηλαδή έπαιξε με δύο φορ όταν μπήκε ο Ουί Τζό χωρίς να αντικατασταθεί ο Ελ Αραμπί. Έπαιξε ξανά με δημιουργικό μέσο δίπλα στον Εμβιλά κάτι που πλέον δε θα πρέπει να μας προξενεί εντύπωση. Επίσης ο Ζίνκερλναγκερ χρησιμοποιήθηκε πρώτη φορά εξ αρχής στη θέση 10 πίσω απ’ το φορ χωρίς πάλι να πάρει μπάλα, να οργανώσει και να αναλάβει πρωτοβουλίες στο παιχνίδι του Ολυμπιακού, ρόλο που φαίνεται να αναλαμβάνει ο Χουάνγκ. Ο Δανός πάντως, δε φαίνεται να πείθει.

Υ.Γ. Στην συγκεκριμένη αναμέτρηση και οι δύο πλευρές έχουν παράπονα από τις διαιτητικές αποφάσεις. Είτε άδικα είτε όχι, σε ότι αφορά τα άρθρα μας δεν πρόκειται να ασχοληθούμε με εξωαγωνιστικούς παράγοντες.

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Κορυφαία Άρθρα

YouTube Videos

Βρείτε Μας Στα Social

Facebook Feed

@2023 - All Right Reserved. Designed and Developed by ilirium