Τέτοιες στιγμές αξίζει να βλέπουμε!

Στον επαναληπτικό αγώνα ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, ο Λοντίγκιν και ο Ποντένσε μας χάρισαν μία όμορφη στιγμή.

Ο δεύτερος αγώνας του Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ των “δύο αιωνίων” είχε τεράστια ένταση. Αφού τα 90 λεπτά πέρασαν, Ολυμπιακός και Παναθηναικός οδηγήθηκαν στην παράταση. Τα έξτρα 30 λεπτά δεν έκριναν τον νικητή και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ακολουθήσει η διαδικασία των πέναλτι. Το μεγαλύτερο ντέρμπι της Ελλάδας κατάφερε να γίνει μία.. “ρώσικη ρουλέτα”.

Ωστόσο μέσα από αυτή την ένταση, ζήσαμε και μία όμορφη στιγμή. Μετά την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ποντένσε, ο Πορτογάλος πήγε προς τον τερματοφύλακα του τριφυλλιού, Γιούρι Λοντίγκιν. Ο παίκτης του Ολυμπιακού έπιασε από την μπλούζα τον Λοντίγκιν, ως πείραγμα, με τον Ρώσο να “απαντάει” με ένα χαμόγελο. Οι δύο τους υπήρξαν συμπαίκτες στην ομάδα του Πειραιά για μόλις 5 μήνες. Φάνηκε πως έχουν κρατήσει φιλικές σχέσεις.

Αυτή η στιγμή αποτελεί κάτι εξαιρετικό για τον αθλητισμό και συγκεκριμένα για τον ελληνικό. Τέτοιες στιγμές πρέπει να μας θυμίζουν την πραγματική έννοια του ποδοσφαίρου. Δύο αντίπαλοι ποδοσφαιριστές, σε μία κρίσιμη κατάσταση, να πειράζουν ο ένας τον άλλον σαν μικρά παιδιά. 

Μας ενώνουν πολλά, δεν μας χωρίζει τίποτα. Καλή επάνοδο στις εξέδρες σε όλους τους φιλάθλους!

ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ;

Κορυφαία Άρθρα

YouTube Videos

Βρείτε Μας Στα Social

Facebook Feed

@2023 - All Right Reserved. Designed and Developed by ilirium