Χουάν Νέιρα: Ο “μάγος” του σύγχρονου ΟΦΗ

Ο Χουάν Άνχελ Νέιρα θα συμπληρώσει το καλοκαίρι πέντε χρόνια στον ΟΦΗ, ενώ ήδη έχει προσπεράσει τις 100 συμμετοχές με την ασπρόμαυρη φανέλα. Έχοντας σκοράρει πάνω από 20 φορές και με πάνω από 10 ασίστ, ο Αργεντίνος “μάγος” αποτελεί έναν από τους πιο αγαπητούς ποδοσφαιριστές στις τάξεις της Κρητικής ΠΑΕ.

Ένας ποδοσφαιριστής που όποτε δεν αγωνίζεται, μπορείς να νιώσεις τη διαφορά στις μεσοεπιθετικές γραμμές του ΟΦΗ, αφού αποτελεί τον “συνδετικό κρίκο” μεταξύ κέντρου και επίθεσης. Ένας “μαέστρος” που με κάθε άγγιγμα της μπάλας μπορεί να δημιουργήσει κάτι από το τίποτα, ένας παίκτης που αν δεν ήταν επιρρεπής στους τραυματισμούς και δεν ήταν τόσο οξύθυμος, δεν πρόκειται να έπαιζε στον ΟΦΗ.

Ένας άνθρωπος αγαπητός σε όλο τον κόσμο του Ηρακλείου, αφού εκτός των τεσσάρων γραμμών είναι ένας οικογενειάρχης με… “τα όλα του” και ένας φανταστικός χαρακτήρας, ενώ εντός γηπέδου τον “κυριαρχούν” οι “δαίμονες” του και δίνει τα πάντα για τον κόσμο του ΟΦΗ.

Δεν είναι λίγο άλλωστε ότι τον Σεπτέμβρη του 2021, σε παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Αργεντίνος βρήκε το γκολ και έπειτα έδειξε την Κρήτη πάνω στη φανέλα του, για να το αφιερώσει στους σεισμόπληκτους του Αρκαλοχωρίου και όσων ακόμα πάσχισαν από την καταστροφή.

Ο “μάγος” του σύγχρονου ΟΦΗ έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025, οπότε και θα συνεχίσει να μας προσφέρει μαγικές στιγμές κάθε Σαββατοκύριακο!

Tags :

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Κορυφαία Άρθρα

YouTube Videos

Βρείτε Μας Στα Social

Facebook Feed

@2023 - All Right Reserved. Designed and Developed by ilirium