Έναρξη της προετοιμασίας με χαμόγελα ύστερα από καιρό!

Έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τις σεζόν 2011-2012 και 2012 -2013 όταν οι Σερραίοι παρουσιάστηκαν ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα για τελευταία φορά.

Από τότε η ομάδα υπέστη υποβιβασμούς και ταλαιπωρία στην Γ’ Εθνική, άγχος παραμονής σε κάθε συμμετοχή στην Β Εθνική, ακόμη και κίνδυνο διάλυσης.

Ωστόσο τον περασμένο Μάιο η διοίκηση των ερυθρόλευκων αποφάσισε να κάνει κινήσεις ώστε να γίνει ανταγωνιστική ξανά η ομάδα και να μην αρκεστεί στην παραμονή στην κατηγορία.

Η πρόσληψη του Δημήτρη Ελευθερόπουλου στην τεχνική ηγεσία, σε συνδυασμό με την πρόσληψη έμπειρων παικτών Παπάζογλου, Σιόντη, Οικονόμου και των φερέλπιδων Μούργο, Νάτσο, Μυστακίδη, Γιαννίκογλου, Τσαγκαλίδη φέρνει αισιοδοξία όχι μόνο στους διοικούντες, αλλά και στον φίλαθλο κόσμο του Πανσερραϊκού (που έδωσε βροντερό παρών στην πρώτη προπόνηση της ομάδας), πως ο σύλλογος θα προσπαθήσει την φετινή σεζόν αν όχι να διεκδικήσει με αξιώσεις την άνοδο, τουλάχιστον να μην κινδυνεύσει για την παραμονή, χτίζοντας το μέλλον της με μια μίξη έμπειρων ποδοσφαιριστών και ταλέντων που μπορούν να κάνουν την διαφορά στο πρωτάθλημα.

Εμείς από την μεριά μας, του ευχόμαστε μια πορεία, αντάξια της ιστορίας του και στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο, με ένα γεμάτο γήπεδο, όπως ακριβώς το συνηθίσαμε τις περιόδους της Α’ Εθνικής!

ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ;

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Κορυφαία Άρθρα

YouTube Videos

Βρείτε Μας Στα Social

Facebook Feed

@2023 - All Right Reserved. Designed and Developed by ilirium