Φώτης Κωστούλας, ο ευεργέτης του Παναιτωλικού

Τις προηγούμενες μέρες σε όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα έγινε γνωστή η αποχώρηση του απερχόμενου μεγαλομετόχου του Παναιτωλικού, Φώτη Κωστούλα, ενός παράγοντα που δύσκολα θα ξαναυπάρξει στην Σούπερ Λίγκα.

Εμπιστοσύνη, ακεραιότητα, σιγουριά, φερεγγυότητα, ανεξαρτησία, τυπικότητα μερικές λέξεις που έρχονται γρήγορα στο μυαλό όσων γνωρίζουν περί ποίου ο λόγος.

Το 2005 ο Παναιτωλικός έχοντας σώσει την χρονιά στην Γ’ Εθνική κατηγορία κυριολεκτικά στο τελευταίο λεπτό, κινδύνευε με διάλυση, το μέλλον αποδεικνύονταν δυσοίωνο μέχρι που ο “από μηχανής θεός” Φώτης Κωστούλας που δραστηριοποιούταν οικονομικά στη Σουηδία ανέλαβε την ομάδα της πόλης του.

Όλα μπήκαν σε μια τάξη και η ομάδα ξεκίνησε τα βήματα ανόδου. Αξιοσημείωτη χρόνια είναι αυτή του 2009 που η ομάδα στο πολυσυζητημένο μπαράζ της Νέας Σμύρνης πήρε την άνοδο στην Β’ Εθνική, ενώ μετά από δύο σεζόν, το 2011, ανέβηκε για πρώτη φορά έπειτα από 34 χρόνια στη Σούπερ Λίγκ.

18 χρόνια προσφοράς δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα, Φώτη Κωστούλα όλο το Αγρίνιο,αλλά και όλη η υγιής ποδοσφαιρικά Ελλάδα σε ευχαριστεί για όλα!

Το ιδιοκτησιακό καθεστώς πλέον είναι στην δισεκατομμυριούχο οικογένεια Καμίνσκι, με τον Παναιτωλικό να αλλάζει σελίδα.

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Κορυφαία Άρθρα

YouTube Videos

Βρείτε Μας Στα Social

Facebook Feed

@2023 - All Right Reserved. Designed and Developed by ilirium