Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα!

Ο οργανισμός του Άρη δεν έχει περιθώρια να κοιτάξει πίσω, αφού η πιο μεγάλη ώρα της σύγχρονης ιστορίας του είναι μπροστά.

Κάθε φίλαθλος που είναι δεμένος με μία ομάδα δεν μπορεί να δεχτεί εύκολα πως ο μεγάλος αθλητικός αντίπαλος του κατέκτησε πρωτάθλημα στην έδρα του και τον προσπέρασε στη σχετική κατάταξη των κατακτήσεων. Αυτό είναι απολύτως ανθρώπινο, ενώ είναι υποκριτικό να μιλούμε περί ανωτερότητας και ότι δεν συνέβη τίποτα. Ο Άρης ήθελε να νικήσει τον ΠΑΟΚ που αντικειμενικά τερμάτισε δίκαια πρωταθλητής τη φετινή σεζόν. Δεν τα κατάφερε, όμως η σημαντικότερη πρόκληση είναι το ερχόμενο Σάββατο.

Κάθε κλαμπ που θέλει να ψηλώσει το ανάστημα του οφείλει να κοιτάζει μπροστά, πολλώ δε μάλλον όταν πλησιάζει μία τεράστια ευκαιρία κατάκτησης τροπαίου. Ο Άρης μπορεί σε πέντε ημέρες να πανηγυρίζει ποδοσφαιρικό τρόπαιο μετά από 54 χρόνια! Αυτό από μόνο του είναι ένα τεράστιο επιχείρημα για να ξεχάσουμε γρήγορα τι συνέβη χτες!

Ο “θεός του πολέμου” προετοιμαζόταν μήνες ολόκληρους στο πνευματικό κομμάτι μέχρι που προέκυψε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Για μερικές μέρες η προσοχή στράφηκε δικαιολογημένα σε αυτό το ματς, όμως τώρα ό,τι έγινε έγινε και όποιος ασχοληθεί παραπάνω με το χθεσινό βράδυ μόνο κακό μπορεί να κάνει στον εαυτό του και στον Άρη. Οι κιτρινόμαυροι δεν πρέπει να αναλώσουν περισσότερη ενέργεια στο πρωτάθλημα. Δεν πρέπει να επιτρέψουν να χαλάσουν την πνευματική συγκέντρωση που έχτιζαν επί μήνες.

Ο Τελικός είναι μια νέα αφετηρία

Καλοδεχούμενο να ανακόπτεις πρωτάθλημα του μεγάλου αντιπάλου, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με τη σκέψη της κατάκτησης ενός τροπαίου μετά από τόσα χρόνια! Ο Άρης μπορεί μετά από ενενήντα αγωνιστικά λεπτά να αντικρίζει τον Κουέστα και τον Νταρίντα να σηκώνουν το τρόπαιο στον ουρανό του Βόλου! Μια εικόνα που ποθεί κάθε κιτρινόμαυρος εδώ και πολλά χρόνια.

Αυτό το παιχνίδι σηματοδοτεί μια νέα αφετηρία! Ο Άρης είναι ξανά ανάμεσα στους μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου, επίσημα πλέον, μετά από τη δύσκολη προηγούμενη δεκαετία που πέρασε με συμμετοχές σε Γ’ και Β’ Εθνική. Αν ο Άρης νικήσει, μπορεί να χτίσει πολλά πάνω σε αυτήν την κατάκτηση. Ακόμη και αν όμως στραβωσει το πράγμα και ο Παναθηναϊκός επικρατήσει, δεν πρέπει να μηδενιστεί η φετινή προσπάθεια των παιδιών του Άκη Μάντζιου.

Εν κατακλείδι, το χθεσινό παιχνίδι ανήκει στο παρελθόν. Κάθε φίλαθλος του Άρη που σέβεται τον εαυτό του πρέπει να βοηθήσει την ομάδα να εστιάσει στην πιο μεγάλη στιγμή της σύγχρονης ιστορίας της και μια από τις μεγαλύτερες των 110 ετών!

ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ;

Tags :

Κορυφαία Άρθρα

YouTube Videos

Βρείτε Μας Στα Social

Facebook Feed

@2023 - All Right Reserved. Designed and Developed by ilirium