Η τακτική προσέγγιση του Σπανού και η άμυνα της ομάδας, έφεραν την ήττα…

Ένα ακόμη παιχνίδι στο οποίο ο Ιωνικός δεν γεύεται τη χαρά της νίκης. Βρίσκεται πλέον στην τελευταία θέση και η ανησυχία στις τάξεις του συλλόγου είναι έκδηλη. Οι φίλαθλοι μετά το τέλος του παιχνιδιού, προσπάθησαν να συνομιλήσουν με τους παίκτες και να τους ανεβάσουν ψυχολογικά, ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Ο Βόλος μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, με τον Φερνάντες και τον Μεσκίντα να χτυπούν τα πρώτα καμπανάκια στον Ιωνικό. Όμως, το γκολ ήρθε μετά από πλασέ του Οζέγκοβιτς, παρά την καλή προσπάθεια του Χουτεσιώτη να πιάσει τη μπάλα, και οι Βολιώτες άνοιξαν το σκορ νωρίς στο παιχνίδι. Στο 1-0 έχει μεγάλη ευθύνη ο Τσιγκρίνσκι που είχε κακή τοποθέτηση και όταν είδε την μπάλα να περνάει από πάνω του, δεν έτρεξε να καλύψει ή και να προσπαθήσει να καθαρίσει τη φάση.

Μετά το γκολ, ο Ιωνικός ανέβασε τις γραμμές του, βλέποντας τον Μίλο να «βρίσκει» το κάθετο δοκάρι στο 20’ μετά από ένα πολύ όμορφο σουτ έξω από την περιοχή και τον Μεντόσα, σε επόμενη φάση, να γίνεται αποδέκτης της μπάλας μετά από τον πρώτο, αλλά να μην μπορεί να τελειώσει τη φάση, στέλνοντας τη μπάλα πολύ ψηλά.

Στην επανάληψη, ο Βόλος ήταν καλύτερος και στο 53’ μετά από συρτή πάσα του Φερνάντες, ο Λούνα με ένα γωνιακό πλασέ έξω από την περιοχή έκανε το 2-0. Ο ρυθμός μετά το δεύτερο γκολ έπεσε, οι Νικαιώτες πιέσαν και άλλο τον αντίπαλο, βρήκαν μία στιγμή με σουτ του Οφόσου στο τέλος, όμως ο Κλέιμαν μπλόκαρε την μπάλα και στο τέλος ο Ιωνικός πέταξε άλλους τρεις βαθμούς.

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Κορυφαία Άρθρα

YouTube Videos

Βρείτε Μας Στα Social

Facebook Feed

@2023 - All Right Reserved. Designed and Developed by ilirium