Καλύτερος και κυπελλούχος Φθιώτιδας ο Ολυμπιακός Λαμίας

Κυπελλούχος Φθιώτιδας ο Ολυμπιακός Λαμίας, καλύτερος από τον αντίπαλο του, βρήκε το γκολ με πέναλτι και κατέκτησε το τρόπαιο.

Ο Αστέρας Σταυρού, έχοντας την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα και είναι στο +2 από τον δεύτερο Μαλεσίνα, θα ήθελε να κατακτήσει και το Κύπελλο Φθιώτιδας.

Αντίστοιχα, ο Ολυμπιακός Λαμίας έχοντας μείνει εκτός της μάχης του τίτλου, θα έδινε τα πάντα ώστε να κατακτήσει το Κύπελλο.

Από το ξεκίνημα του αγώνα, η ομάδα του Ολυμπιακού έδειχνε σαφώς ανώτερη, καθώς δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, με την πρώτη καλή στιγμή στο 20’. Παρόλ’ αυτά δεν μπόρεσε να βρει το γκολ που ήθελε από νωρίς. Όμως, λίγο αργότερα ανέβασε στροφές ο Αστέρας Σταυρού χωρίς να απειλήσει αρκετά. Λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, ο Ολυμπιακός Λαμίας είχε την ευκαιρία να δημιουργήσει με ένα κερδισμένο φάουλ κοντά στην περιοχή, με την μπάλα τελικά να καταλήγει άουτ.

Από την αρχή του δευτέρου μέρους, η ομάδα του Σταυρού ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο. Όμως, το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης το πέτυχε ο Ολυμπιακός Λαμίας. Ο Αντωνόπουλος, που ήταν και ο MVP του τελικού, δέχθηκε αντικανονικό μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή και κέρδισε πέναλτι. Τελικά, το εκτέλεσε ο ίδιος και ευστόχησε από την άσπρη βούλα κάνοντας το 1-0. Ύστερα, ο Αστέρας Σταυρού ανέβηκε ακόμη πιο ψηλά, με την επιθετική του γραμμή να προσπαθεί να απειλήσει, αλλά ο Μαγκλάρας (τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Λαμίας) δήλωνε “παρών” κάνοντας σημαντικές αποκρούσεις. Έτσι, κράτησε ανέπαφη την εστία του, με τον Ολυμπιακό Λαμίας να κατακτάει το Κύπελλο Φθιώτιδας.

ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ;

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Κορυφαία Άρθρα

YouTube Videos

Βρείτε Μας Στα Social

Facebook Feed

@2023 - All Right Reserved. Designed and Developed by ilirium