Καραμπετάκης: Από τον πατέρα στον υιό

Ο Νίκος Καραμπετάκης αποτελεί τον προπονητή του Απόλλωνα Παραλιμνίου, της ομάδας δηλαδή που έχει εκπλήξει ευχάριστα όλη την ποδοσφαιρική χώρα, όντας ο πρώτος σύλλογος στα χρονικά του θεσμού του Κυπέλλου που αγωνίζεται στη φάση των 8, παίζοντας παράλληλα στη Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Κόντρα στον ΠΑΣ Λαμία (ομάδα Α’ Εθνικής), οι Σερραίοι μπορεί να μην κατάφεραν να πάρουν ούτε την ισοπαλία, παρά την πολύ ανταγωνιστική εμφάνιση, όμως το ταξίδι έχει (τουλάχιστον) μία στάση ακόμη εκτός έδρας στη Φθιώτιδα.

Ο κ. Νίκος Καραμπετάκης, κατάγεται από την Καβάλα, και δεν είναι ο πρώτος στη σειρά της οικογένειας που υψώνει στον ποδοσφαιρικό χάρτη την Ανατολική Μακεδονία.

Ο πατέρας του, Ανέστης Καραμπετάκης, αποτέλεσε έναν από τους μεγαλύτερους παίκτες-θρύλους στην ιστορία του ΑΟ Καβάλα, φορώντας την κυανόλευκη φανέλα για 5 έτη. Ο Νίκος αγωνίστηκε και αυτός στους “Αργοναύτες” για 5 χρόνια.

Συμπεραίνουμε λοιπόν, πως για το κατόρθωμα του Παραλιμνίου, αισθάνονται υπερήφανοι μαζί με τους Σερραίους και οι Καβαλιώτες, οι οποίοι βλέπουν το όνομα “Καραμπετάκης” να συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις του.

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Κορυφαία Άρθρα

YouTube Videos

Βρείτε Μας Στα Social

Facebook Feed

@2023 - All Right Reserved. Designed and Developed by ilirium