Καρίμ Φεγκρούς: ένας πραγματικός αίλουρος

Και ποιος οπαδός του ΠΑΣ Γιάννινα δεν θυμάται έναν από τους καλύτερους τερματοφυλακες στην ιστορία της ηπειρωτικής ομάδας. Ο λόγος φυσικά για τον Καρίμ Φεγκρούς, τον Μαροκινό ο οποίος αγωνίστηκε για δύο σεζόν με τον ταύρο στην φανέλα και αγαπήθηκε τόσο από τον κόσμο, όσο και από την διοίκηση και τον πρόεδρο της ομάδας.

Μία κίνηση ρίσκου έκανε ο ΠΑΣ Γιάννινα όταν έφερε στα Ιωάννινα τον Μαροκινό θα λέγαμε, με σκοπό να καθιερωθεί στην βασική ενδεκάδα. Πιο συγκεκριμένα, τον απέκτησε από την Γουιντάντ Καζαμπλάνκα, ομάδα στην 1η κατηγορία της χώρας του εκείνη την εποχή. Όχι μόνο κατάφερε να μας εκπλήξει, αλλά αποτέλεσε αναντικατάστατο μέλος του ΠΑΣ Γιάννινα με τις πολλές και εντυπωσιακές επεμβάσεις του, που μάλιστα τη σεζόν 2012-2013 οδήγησαν στην επίτευξη του στόχου, διότι μετά από πολλά χρόνια ο ΠΑΣ εξασφάλισε την είσοδο του στα πλέι οφ και ταυτόχρονα στην Ευρώπη. Δυστυχώς δεν έγινε πραγματικότητα το δεύτερο, λόγω της μη αδειοδότησης από την ΟΥΕΦΑ.

Μάλιστα τις προάλλες, σε μια συνέντευξη που είχε δοθεί από τον ίδιο τον Φεγκρούς σε τοπικό σάιτ, αναφέρθηκε τόσο στην πόλη όσο και στην ηπειρωτική ομάδα, καθώς και ότι κάποια στιγμή θα ήθελε να επιστρέψει, αναλαμβάλοντας κάποιο πόστο στον σύλλογο.

Καρίμ για πάντα θα είσαι ένα κομμάτι από την ιστορία του ΠΑΣ Γιάννινα και δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ για όσα προσέφερες!

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Κορυφαία Άρθρα

YouTube Videos

Βρείτε Μας Στα Social

Facebook Feed

@2023 - All Right Reserved. Designed and Developed by ilirium