Κρατάει την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου

Ο ΟΦΗ μπήκε πολύ καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο απ’ ότι ο Ολυμπιακός, καταφέρνοντας μετά από πολλές προσπάθειες να βρει το γκολ, έστω κι αν αυτό ήρθε από παίκτη των ερυθρόλευκων (Ντόη) στο 40′.

Όμως, στο δεύτερο ημίχρονο οι Κρητικοί δεν πατούσαν το ίδιο καλά, με αποτέλεσμα ο Μεγιάδο να “χαρίσει” πέναλτι στον Ολυμπιακό στο 63′. Αν και ο Μανδάς έδιωξε με το ένα χέρι την εκτέλεση του Χάμες, η… “κατρακύλα” δεν άργησε να έρθει. Πέντε λεπτά αργότερα, μετά από λάθος στο κέντρο του γηπέδου, ο Χάμες πήρε τη μπάλα βγάζοντας κάθετη στον Γκάρι Ροντρίγκες ισοφαρίζοντας το παιχνίδι, ενώ μετά από λάθος της άμυνας του ΟΦΗ ήρθε και το 1-2 απ’ τον, ελεύθερο, Μπακαμπού.

Όσο κι αν προσπάθησε να κρατήσει το προβάδισμα ο ΟΦΗ, τόσο κουραζόταν και δεν είχε ανάσες, με αποτέλεσμα οι τρεις αλλαγές του Νίκου Νιόπλια να είναι αναγκαστικές και όχι τακτικές, σε αντίθεση με αυτές του Μίτσελ.

Ο Έλληνας τεχνικός επέλεξε να χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά τον Μανδά φέτος, ο οποίος πραγματοποίησε φοβερή εμφάνιση. Ντεμπούτο έκανε και ο Πορτογάλος Τζου.

Υ.Γ. Καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας που παίρνει μέρος εντός και εκτός οποιουδήποτε γηπέδου, μεταξύ οποιωνδήποτε οπαδών. Στην προκειμένη περίπτωση, εκείνων του Ολυμπιακού (που ήρθαν στο Ηράκλειο, παρά την απαγόρευση της μετακίνησης τους από την αστυνομία), και του ΟΦΗ.

Η στιγμή της απόκρουσης του πέναλτι από τον Μανδά

Για όσους δε γνωρίζουν, πριν τον αγώνα ρίχτηκαν πέτρες και φρεσκοσπασμένα καρεκλάκια, με αποτέλεσμα να ανοίξουν κεφαλιά.
Πόσους θα πρέπει να θρηνήσουμε εν τέλει, για να εξαλειφθεί το τέρας της βίας…;

Tags :

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Κορυφαία Άρθρα

YouTube Videos

Βρείτε Μας Στα Social

Facebook Feed

@2023 - All Right Reserved. Designed and Developed by ilirium