Μακεδονικός: Οι Θεσσαλονικείς στρέφουν την προσοχή στα παιδιά

Ο Μακεδονικός αποτελεί έναν σύλλογο με τεράστια ιστορία, πλησιάζοντας τον έναν αιώνα ζωής. Στα 95 έτη λειτουργίας του, είχε στιγμές που πλησίασε κοντά σε κάποια μεγάλη διάκριση, όμως δεν τα κατάφερε.

Δραστηριοποιούμενος στην πόλη της Θεσσαλονίκης, στηρίζει πλέον το πλάνο του στην ανάπτυξη μέσω των ακαδημιών του, οι οποίες κατά κοινή ομολογία είναι οι καλύτερες στην περιοχή!

Όμως, δεν μένει μόνο στα ποδοσφαιρικά δρώμενα, καθότι διαθέτει εξάλλου πληθώρα άλλων αθλημάτων. Στρέφει την προσοχή του στη γενικότερη απασχόληση και παράλληλα διαπαιδαγώγηση των νέων, έχοντας θέσει σε λειτουργία το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Μακεδονικού.

Η παραπάνω κίνηση θα πρέπει να επιβραβευτεί, καθώς οι ποδοσφαιρικοί και λοιποί αθλητικοί σύλλογοι αποτελούν μέσα κοινωνικοποίησης που δεν περιορίζονται εντός των γραμμών του γηπέδου.

Η ζωγραφική, οι χειροτεχνίες, η ραπτική, η μουσική, ο χορός και το θέατρο είναι μόνο ένα μέρος των δραστηριοτήτων του ΚΔΑΠ Μακεδονικού, σε ένα πρότζεκτ που δένει αρμονικά με τις αξίες του οργανισμού, αγκαλιάζοντας το μέλλον, δηλαδή τα παιδιά!

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Κορυφαία Άρθρα

YouTube Videos

Βρείτε Μας Στα Social

Facebook Feed

@2023 - All Right Reserved. Designed and Developed by ilirium