Μέσα σε μία σεζόν κρίθηκε, μέσα σε 66” δικάστηκε…

Σε μία χρονιά που τα πράγματα δυσχεραίνουν από εβδομάδα προς εβδομάδα για τον Ιωνικό, ο αγώνας στο Περιστέρι με αντίπαλο τον Ατρόμητο κάθε άλλο παρά καλό έκανε στους Νικαιώτες.

Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού έμεινε με δέκα παίκτες όταν έπειτα από λάθος κοντρόλ, ο Τσίμτσαχ ανέτρεψε τον Κιάρτασον με τον κ. Παπαδόπουλο να καταλογίζει αμέσως την παράβαση. Ο Ισλανδός επιθετικός ήταν εύστοχος από τα 11 μέτρα με το 1-0 να μένει ως το τέλος του ημιχρόνου, χάρη στις σωτήριες επεμβάσεις του Λευτέρη Χουτεσιώτη ο οποίος κράτησε ζωντανή την ομάδα του σε πάνω από τρεις φάσεις το πρώτο 45λεπτο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ιωνικός φάνηκε να πατάει καλύτερα και παρά την πίεση των γηπεδούχων φαινόταν να μπορεί να κρατήσει το 1-0 αλλά στο 60’ ο Χουτεσιώτης δεν πρόλαβε να φτάσει έγκαιρα στην μπάλα με αποτέλεσμα ο Ροτάριου να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του. Οι φιλοξενούμενοι αν και βρήκαν μέτρα στο γήπεδο, δεν κατάφεραν να απειλήσουν την εστία του Μάριτς με τηνλ μόνη καλή ευκαιρία, το αδύναμο σπρώξιμο της μπάλας από τον Ελευθεριάδη, στην αγκαλιά του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Επόμενος αγώνας για τον ουραγό της βαθμολογίας Ιωνικό, την Δευτέρα 16/1 στις 7 και 30 το βράδυ, στο γήπεδο της Νεάπολης, ελπίζοντας πλέον σε κάποιο… θαύμα.

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Κορυφαία Άρθρα

YouTube Videos

Βρείτε Μας Στα Social

Facebook Feed

@2023 - All Right Reserved. Designed and Developed by ilirium