Νέα χρονιά, ίδιος στόχος

Την 3η χρονιά του μακριά απο τα σαλόνια της Super League θα διανύσει φετος ένας απο τους ιστορικότερους συλλόγους της Ελλάδας, καθώς ο Πανιώνιος θα διεκδικήσει την άνοδο απο την Γ’Εθνική στην Super League 2.

Ο νέος προπονητής της ομάδας Νίκος Κούστας μαζί με το τεχνικό του τιμ και τον general manager Ηλία Μπέριο, έχουν δημιουργήσει μία πολύ δυνατή ομάδα που αποτελείται απο αρκετούς ποδοσφαιριστές, καθώς η νέα σεζόν θα ειναι πολύ μεγάλη.

Συγκεκριμένα, το φετινό πρωτάθλημα αναμένεται να εχει 4 ομίλους με 18 ομάδες ο κάθε ένας και 34 αγωνιστικές στην πλάτη των παικτών, με μία ομάδα απο κάθε όμιλο να ανεβαίνει κατευθείαν.

Τις προηγούμενες δύο χρονιές στην ερασιτεχνική κατηγορία, ο Ιστορικός έφτασε στην πηγή αλλά δεν ήπιε νερό.Την περσινή σεζόν όσο και να προσπάθησε δεν κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση στον όμιλο του και δεν αγωνίστηκε καν στα μπαράζ ανόδου, διότι ο ΠΑΟ Ρουφ πήρε το πρωτάθλημα του 7ου ομίλου.

Την προπερσινή σεζόν η ομάδα του Δημήτρη Κοροπούλη τότε βγήκε πρώτη στον όμιλο της, αλλά την τελευταία αγωνιστική δεν κατάφερε να πάρει την άνοδο, καθώς ηττήθηκε απο την Κηφισιά (που τότε προπονούσε ο νυν προπονητής μας, Νίκος Κούστας) μέσα στην Νέα Σμύρνη με 0-1!

Ελπίζουμε φέτος ο Πανιώνιος να πάρει την πολυπόθητη άνοδο και σε βάθος λίγων χρόνων να επιστρέψει εκεί που ανήκει!

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Κορυφαία Άρθρα

YouTube Videos

Βρείτε Μας Στα Social

Facebook Feed

@2023 - All Right Reserved. Designed and Developed by ilirium