Ντέρεκ Κορνέλιους: Ο πρώτος παίκτης του Παναιτωλικού που συμμετέχει σε τελική φάση Μουντιάλ

Μεγάλη τιμή για την ομάδα του Αγρινίου, καθώς ο βασικός αμυντικός, και ένας από τους καλύτερους παίκτες του ρόστερ της τους τελευταίους 18 μήνες, συμμετέχει στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ.

Ο λόγος για τον Ντέρεκ Κορνέλιους τον 24χρονο Καναδό (1.87 ύψος) που είναι δανεικός από ομάδα του MLS στον Παναιτωλικό. Όπως ο ίδιος δήλωσε, ήταν πάντοτε όνειρο του η συμμετοχή σε Μουντιάλ και χαίρεται που δεν εγκατέλειψε τις υψηλές φιλοδοξίες του και πάλεψε για αυτές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην γειτονιά του στον Καναδά μία γιγαντοοθόνη φωταγωγήθηκε με αυτόν, γεγονός που συγκίνησε τον ίδιο και την οικογένειά του.

Όπως αναφέραμε πιο πάνω, ο Ντέρεκ είναι δανεικός στην ομάδα μας, με τον δανεισμό του να τελειώνει τέλη Δεκέμβρη. Οι διαδικασίες για την απόκτηση του παίκτη έχουν αρχίσει εδώ και καιρό, με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή να θέλει να παραμείνει στο Αγρίνιο.

Ο Παναιτωλικός θα λάβει περίπου 200.000€ από την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο, κάτι που μπορεί να βοηθήσει στην ειδάλλως απαγορευτική τιμή του (περί 400.000 για ένα ποσοστό των δικαιωμάτων του). Ας ευχηθούμε ένα αίσιο τέλος μιας και μιλάμε για παίκτη που πρέπει να παραμείνει στο ρόστερ για να είναι ανταγωνιστική η ομάδα και στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Ντέρεκ είμαστε περήφανοι για εσένα!

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Παρόμοια Άρθρα

Κορυφαία Άρθρα

YouTube Videos

Βρείτε Μας Στα Social

Facebook Feed

@2023 - All Right Reserved. Designed and Developed by ilirium