Ο απόλυτος παράγοντας “Χ”

Κακά τα ψέματα, το αγαπημένο σπορ στην Ελλάδα για τους φιλάθλους είναι οι μεταγραφές. Και ως μία τέτοια, θα πρέπει να θεωρείται για τον φετινό Ολυμπιακό, η επανένταξη του Κώστα Φορτούνη στο ρόστερ.

Πέρασε δύσκολα. Τα τελευταία 4 χρόνια είναι ο πιο άτυχος Έλληνας ποδοσφαιριστής, με τους δύο χιαστούς να ταρακανουνάνε την καριέρα του. Παρ’ όλα αυτά ο Ολυμπιακός τον στήριξε και ανανέωσε το συμβόλαιο του. Γύρισε. Είναι εδώ!

Ο Μίτσελ φαίνεται να έχει βρει το “κουμπί” του. Είναι αλήθεια απολαυστικός, ακόμα και σε αυτόν τον Ολυμπιακό με τους άλλους δύο παιχταράδες στην ίδια θέση, φαίνεται πως είναι αυτός που έχει τον πρώτο λόγο, όντας ο πιο επιδραστικός παίχτης στην ομάδα. Ενδεικτικά, μετά τη διακοπή του Μουντιάλ όταν και καθιερώθηκε, έχει τα εξής νούμερα: 3 γκολ και 1 ασίστ, ενώ ήταν ο κορυφαίος παίχτης στη χειμερινή προετοιμασία.

Η καριέρα του πέρασε από “40 κύματα”, όμως όταν το ήθελε ο ίδιος ξέσπαγε πραγματική “φορτούνα”. Εντός και εκτός γηπέδου…

Ο Κώστας πλέον είναι εδώ. Ο καλύτερος και ποιοτικότερος Έλληνας ποδοσφαιριστής, που έλειψε τόσο και από την εθνική, είναι και πάλι εδώ έτοιμος να ηγηθεί και να ανταποκριθεί σε ότι του ζητηθεί. Γιατί το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ανάγκη τον Κώστα Φορτούνη.

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Κορυφαία Άρθρα

YouTube Videos

Βρείτε Μας Στα Social

Facebook Feed

@2023 - All Right Reserved. Designed and Developed by ilirium